Monday, June 8, 2009

... aktiviti ...

Well how's ur wiken or uols still bercuti nie ;) Today i bercoti :)

I had a great wiken. Ada family gathering bagai. Bila jumpa makan, chit chat, makan, chit chat gitu lah kan... Besides that stay home, berkemas bagai. Masa time kat umah, masing2 ada aktiviti tersendiri, kekadang tu riuh rendah dengan bunyi tv & sora2 memasing.

Tapi ada gak ketikanya agak sunyi, leh dengar sora tv tu je coz ada yg main pspnye, yg layan or baru nak layan internetnya and oso yg layan lagu2 di mp4nye... tapi yg paling penting menyumbangkan suasana sepi is bila sapphire titon ngehehehehehe....

Masa si kecik nie titon lah semuanya pun berdiam diri and 'in the world of their own' termasuk lah i. Kalo dia jaga, ada je yg dikacaunye, paksarela main dengannya, yg kena watchful of her... Hahahaha...the power of the youngest gitu kan. But w'ouls love her 'active-ness' dearly!

9 comments:

mamaadam said...

syoknyer layan tido huhu.. hm mcm2 aktiviti ye sis hujung minggu

Khas Lysha said...

jelesnyer ada org coti di hr isnin ini....

atty's said...

salam sis..behnya coti..

Hana Kamaruddin said...

cutiii ye? leh layan malasing di umah..huhu.sgt jeles!

PerantauSepi1306 said...

wuhooo menjeles ngan u sis... coti2 sgt best gittew.. ngehehehe bestnye ada sulong, ada tengah, ada acik, ada bongsu.. mcm2 ragam kan sis...

rasp said...

finee,
: a'ah sis...mcm2 ragam :D

khas,
: nak abis2 cuti sis :)

atty's,
salam sis..mmg best!

hana,
: tak leh layan malasing sis...byk kerja kena finishing :D

perantau,
: a'ah sis..mcm2 ada :D

neezareef said...

weekend klu dgn family mmg menyeronokkan

Dee said...

yelah..si bongsu..ramailah yg rajin melayan..tp budak2 skang sibuk ngan gadget masing2kan..beza ngan kita dulu2..

rasp said...

neeza,
: a'ah kan sis..

dee,
: a'ah...kita sibuk kat luar rumah dolu2 kan hehehe