Tuesday, June 2, 2009

... 15k ...

Syukur alhamdulillah...dah dpt hit 15k!



Meh kita tengok siapakah pemenangnye :D


Jeng jeng jeng.....


Cik Puan Neezareef



Cik Puan Dee ~ memang u ada rezki beb ngehehehehe ~

and besan ku Cik Puan Afkar'z ~ letak gambar menantu gitu muahahaha ~

Iye uols, ada 3 pemenang.... and guess what! Leh plaks all three nye timing hantar emails kat i tu sama. Pelik tapi Benaaarrrr. So to be fair and lovely *ihiks* all three deserve something from me..... tunggu iye kengkawan...insyaAllah nanti2 i get uols something. Ala suka suki je kan, takde lah emas permata bagai iye jez a small token. CONGRATS!

I nak ucapkan thanks to all yg mencuba and oso makacih semua sbb sudi jengah blog i yang diisi dgn stori mori yg caca marba gitu :D tanpa uols siapalah saya ~ fuyooooo ayat artis gitu muahahahahahaha ~

Sincerely, again from the bottom of my heart, thx a million to all for your support and fwenship!

You guys RAWK!!!!!

18 comments:

Shopaholic Mama said...

oh dah ade ke? Actually my daughter D has also captured at 2.34 pm. Dia nak suruh email the pics she took but I was not well & resting. But its oklah, rezeki masing2!

Congrats Sis dapat achieve 15K!

Hana Kamaruddin said...

waaa...! melepas..lupe ar sis..nway tahniah pada pemenang ;p

mummysyafie said...

OMG sis..camne leh terlepas ni..takde rezeki la

~Eila @ Along~ said...

ala sis..br je nak masuk..dah capai ye..alhamdulillah..eila bz sikit..selalu gak jenguk tanpa komen..hehe

Applique Tee Shoppe said...

waaah camno tuh leh got 3 captured?? pelik tapi benar... ada durian nak runtuh nampak gayanya, bukan stadium jer tau runtuh tau! hahahaha

sis, tak mengaharap apa2 pun, just suka suki nak eksploit orang laen tak dapat, so i gigih ler kasi dapat... hahaha perasaan tamak i allah tak makbulkan. sekali dia tambah lagi 2 orang pun dapat juga daaa....

a-as said...

..congrats to all the winners. kengkonon nak cuba gak tapi terbz plak, skang baru ada masa nak visit ur blog..ihiks.
ok lah tu sis dah cecah 15k..pasni target berapa plak?

atty's said...

wah neeza arinie murah rejeki..

cmtu gak dee..tahniAH pd pemenang

PerantauSepi1306 said...

Alololo I miss the 15k but always find time to visit u tau.. hehehehe congrates sis.. it shows that ghamai kengkawan u ni ;D

lily lotus said...

pasnih nak capture yg berapa plak...hik hik

Blushwax said...

melepas....hehe.
15k is a lot! Congrats!

Khas Lysha said...

alamak.. dah terlepas.. congrats yg menang..

neezareef said...

ha?????????
skali 3 dpt capture..camne tu ek..pelikkan tp benar...

hiks!

tp i pun suke2 tade keja kekekeke...

tq sis menobatkan weolz sbg pemenang...hehehehe

nani dakgilachoc said...

wah tahniah pada pemenang...sampai 3 org tu..murah hati betul sis bagi 3 hadiah...heheheh... keep on blogging sis..

Dee said...

tulah eh..peliknyer smpi 3..tp masa tu blogger mmg prob..i lah org yg ke 14,999..pastu i jugak org yg ke 15,000..hahaha..rezeki dikongsi bersama-sama..hehehe..

ikiqzana said...

taniah le wat dee gan neeza..
neeza.. kat blog ena menang kt sini pon menang. memang le rezeki.. hehehe..

rasp said...

SHM,
: ala sis, kalo tak kan dah ada 4 pemenang...mmg tat's the same time lah sis :)

hana,
: lum rezki namanya tu :D

mummy,
: next time, next time ;)

eila,
: i pun cam u gak sis, bila bz, buka baca je tapi tak leave komen pun ...

afkar'z,
: bak kata2 "sharing is caring" gitu hehehehe

a-as,
: thx to uols lah gak i capai 15k nie...lum tau lagik next target :D

atty's,
: tu la sis, rezki memasing kan ;)

perantau,
: thx sbb sudi singgah...berkawan bior ramai kan sis :)

lily,
: ntah lagik aaaa ermmmmmm....

blushwax,
: syukur alhamdulillah kan ..

khas,
: next time, maybe?? :)

nani,
: makacih sis sbb emailkan tu, i simpan leklok dlm folder k hehehehehe :D

dee,
: mmg rezki u lah sis :D

ikiqzana,
: neeza menang besar nampaknye ek sis :)

~ Lady ell ~ said...

tahniah pd yg berjaya tu.Ell aje yg keciciran :(

mummYaeesh said...

aiseyman..weols failed la bab2 nak trace no ni...tak penah lekat..hiks..yelah org lain online siang ari weols online mlm2 buta!