Friday, May 8, 2009

... trip Part 2 ...

Dah sampai harus gi check in hotel dulu...jom kita layan pics kat hotel dulu ya...



lobby Hotel Gran Mahakam, Jakarta

jom masuk bilik lak...




I loike this hotel...cantik aaaaa... cam malas nak kuar jenjalan tapi rugi laaa kalo dah datang tak keluar jenjalan kaaannnnn :D

15 comments:

neezareef said...

lawo nye sis hotel tu..exclusive npknye....x sabo tgg next n3..

Moralle said...

Jakarta again, wow, ni honeymoon yg ke beraper ek.....

PerantauSepi1306 said...

yeahhhh memang cantik hotel sis stay ni.... tak sabo nak tunggu part seterusnya..

rasp said...

neeza,
: mmg lawa sis ... i pun terpegun aka jakun gitu hehehehehe

moralle,
: takde maknanya honeymoon sis sbb my precious pun ikut skali maaa...

perantau,
: *ihiks* sabar ek sis, i baru nak tarik masuk roh rajin ke dlm body i nie hehehehehe

Shopaholic Mama said...

woohooo, my favourite place, I mean Jakarta or anywhere in Indonesia!!!

ikiqzana said...

memang cantik hotel ni pasti selesa dan mahalkan sis..

lily lotus said...

wow! not bad maa...hehehe

a-as said...

wowo nice hotel.

btw happy belated anniversary sis!

sonok kan!

Khas Lysha said...

mmg sgt lawa hotel tu.. kalo sy pon x nak kuar.. he he he..

Blushwax said...

Looks awesome and grand.

Izan said...

wah... mmg cantik hotel tu..... mesti sonok yek. honeymoon yang ke berapa ni???

rasp said...

SHM,
: i have to agree with u sis :)

ikiqzana,
: mmg selesa tempat tu sis :)

lily,
: syiok stay situ :D

a-as,
: hehehehe tq dearie :D

khas,
: tu la kan khas, tapi rugi plaks kalo tak kuar :D

blushwax,
: a'ah sis, me terjakun seketika hahahahaha

izan,
: susah nak honeymoon bila ada 'troopers' around hahahaha

eLLy said...

wah cantik la hotel nie..

ai like ;)

how much the rate ?
what type of room ?

~ Lady ell ~ said...

wow! cantiknyer hotel tu..bilik air die pun leh jadik tempat tido ekk sis.. :D

rasp said...

elly,
: i oso loike ;) tak tau la brapa rege & room type coz SH blanja..takmo tanya kang dia suruh share2 bayar hahahahahaha ~ leh gitu :)

ell,
: hahahahaha kesitu plaks tapi mmg cantik sis :)