Wednesday, May 27, 2009

... seketui tubuh ...

Kejadian last sunday rasanya nie, tak sure...
I kuar from my room, tetiba tengok ada seketui tubuh sedang terbaring gini...
Cepat2 i capai hp and snap aksinya...

Tetiba dia bangun duduk, buat dono je kat i...

Then dia diri, pandang i,
tapi continue buat dono walaupun i tanya "wat are u doing, sayang?"

Then tetiba terjelepuk dia duduk sambil mulut terkumat kamit tadah tangan and then tetiba i dengar dia sebut 'amiiiinnn' sambil usap mukanya....

Oooooooo ustazah rugged sapphire solat ghupanya....aduhai...
Pakai tudung i nie ~ tu la ibu, sepah2 lagik tudung ~ hehehehehehe
wajah kenkonon innocent lah nie :D

23 comments:

neezareef said...

ehehehe...
sejuk perut u sis tgk saphire 'solat' smpai amin ha...

Hana Kamaruddin said...

ala...comelnye...kecik2 da pandai nk solat ;p

ratna said...

ha ha ha.. sgt comel. tudung maknyer pun bole dijadikan telekung..

rasp said...

neeza,
: bukan sejuk perut je sis, geli hati pun ada gak hehehehe

hana,
: tu lah kan sis..syukur!

ratna,
: tu laaa tudung pun tudung laaaa..

PerantauSepi1306 said...

chomei la cik adik kecit nie.. hehehehe.. so cute.. it's so tru what Dato' Fadilah Kamsah said that anak2 akan sentiasa ikut apa yang dia nampak parents dia buat and that's why we need to set a good example to them kan sis kan... ;D

lily lotus said...

ahaiii...setiap budak kecik mesti ada aksi gini kan...sweet ;)

mamaadam said...

haha sapphire ni sabo jela, bebudak ni cepat tul blaja kan, adam lak pantang dgr azan, mesti nak gi semayang.. hm kalah mama dia kita pun ada terlewat jugak solat tapi dia ni cepat sgt asal masuk waktu je nak solat tapi ikut mood gak la

eya said...

alololo...tomeynye anak akk nih..geram seh

~ Lady ell ~ said...

mak oii..trkojut aih..tengok bukak pintu nmpk seketui tubuh cenggitu.. :)
comel plak tuh pakai tudung ibu dier... solat yer...syukur..mudah2an jadik anak solehah ya..

smooch n hugs sket...

arianna adrizal said...

alolololo... ibu ingat tu. jgn sepah2 barang. nasib baik tudung je, kalau yg dlm2 ha tak ke haru? hahahahhaha~

Cik Wanie said...

ala,
comelnyer dier memakai tudung,
look so cute..
hurm,
muahxxx...

AQisH said...

alalalala...kiutnyerrr sapphire dia niiii..anak i pun suka pakai tudung² i tu..lps pakai musti nak soh amekkan pic dia..hehe..

Shopaholic Mama said...

so adorable, just like the mom!

Dee said...

hihihi..mula2 cam katak ijo je..pehtu solat upanyer..cutelah..cam u gak..

rasp said...

perantau,
: betul tu sis..every word of it is true :)

lily,
: tu aaa sis :D

finee,
: bagus lah sis camtu..tapi tu aaa kita lak yg termalu *ihiks*

eya,
: *ihiks*

ell,
: mmg i terkejut oooo hehehehe lepas tu pelik jap then baru lah leh phm hehehehehe

arianna,
: kalo yg dlm2 tu tak leh buat n3 le, takat gelak gulings2 kat umah je hehehehehe

wanie,
: comei cam mak dia tak hahahaha

aqish,
: iye ke sis? anak u pandai bergaya ek..

SHM,
: auuuwww *blush*

dee,
: mau melompat i kalo katak hahahaha

sWeEtdARLinG said...

waaahh so cute... ini yang buat ibu mertuamu pun sejuk mata memandang... hahahahahhaha

a-as said...

yang first gambar tu i ingatkan apa la sis..si kecik tu rupanya..soo comey!

rasp said...

afkar'z,
: muahahahaha saham naik lah nie :D

a-as,
: tu la sis..memula i pun terkezut...:D

mummYaeesh said...

hiks comey!

Izan said...

kiutnyer dia.... da besar la dia kan.=)

Khas Lysha said...

punyer la khusyuk dia solat sampai ibu tanya pon dia x layan,..
alahai.. cute sgt!!

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

cutenyer!!!geramm.....rasa nak cubit2 pipi tuh..hehehe..

Blushwax said...

Argh...so cute! Makes me wanna pinch her cheeks!