Friday, May 29, 2009

... makan busat ...

Last nite i gi makan busat with my bro & his family plus one of aunt and her family...nak celebrate birthday my nieces and kezen...

Ni pose Sapphire nak tunjuk kat aunty ell... . Uiks sis Perantausepi, see wat i see hehehehehe...baru jap nie i perasan ... Sebelum kuar she play2 dulu coz nak tunggu the adults tuk bersiap :)


W'ouls makan kat Bukit Indah. Port paling dekat for all of us :D Nak try kat kedai nie. Not bad laa food dia but sayang kedai nye agak kecil, w'ouls conquer half the shop gitu hehehehehe mmg buat havoc, siap nyanyi2 birthday lagi...tapikan uols, i have to give credit to the waiters kat situ..baik, efficient and sentiasa senyum...leh gi lagi lah kat situ...



W'ouls order pizza, lasagne, lamb chop, meatballs, chicken chop and ntah apa lagi lah, cake plak from SR...but pics tak snap byk coz bz makan and sembang2...I truly had a splendid time, the food was nice, the company was superb....
Syukur Alhamdullilah...

13 comments:

ikiqzana said...

sis.. sedapnyer lasagne, kegemaran zana tu.

mamaadam said...

wow pizza dan kek tu nampak sedap la

Dee said...

wui..sedapnyer pizza n kek tu..ar-rayyan..always luv this name..bilalah nk dpt bb boy ni..hahahaha...

neezareef said...

sis..
npknye sis telah menghantui fikiran sy
sy npk lasagna...oh no!

rasp said...

ikiqzana,
: mmg yummy sis...byk lak tu..tak terhabis i makan..

finee,
: mmg lazat!

dee,
: apa lagi...kena extra ot laa :D

neeza,
: ya! let's lasagna :D

atty's said...

lasagna..tu ngancam..huhuhuh

PerantauSepi1306 said...

uiksss kumpul separuh kedai tu... sgt best la sis and family nie...

hehehe saphhire men lagu pe tu ;D

mummYaeesh said...

hmanggaiii..choc cake tu...
rasa nak cuit sket pastu masuk dlm mulut..mmmm!

Khas Lysha said...

tgk semuanyer yummy..
kalo service bagus + makann mabeles mmg la nak nak dtg lagi dan lagi dan lagi kan..

rasp said...

atty's,
: ngancam & sodapppp :)

perantau,
: our family suka kumpul gitu :D
lagu ilham dia tersendiri muahahaha :)

mummyaeesh,
: cuba2 lah cuit kat skrin tu kot kot leh tercalit :D

khas,
: tu yg i nak gi lagi dan lagi dan lagi tu :D

a-as said...

sis mengancam nyer lasagna & pizza tu..nyum..nyum..

eya said...

nk lasagna tu sis..

rasp said...

a-as,
: both mmg yummy sis :) bertambah 'chomel' lah i hahahaha

eya,
: meh sini i blanja u nak :D