Thursday, May 21, 2009

... love letters ...

Surat cinta? nehi nehi .... jom layan aksi si kecik di pagi hari nie... pagi tadi dia cakap 'nak kut' ~ nak biskut ~ wafer sticks love letters nie.... i pun suka gak munch nie...

Sambil nguyah2 menikmati biskut and crite 'Little Einstein' and say 'ermmm dap' ~ sedap ~ tetiba dia bangun.. gi amiks teddy and minnie dia...

ooooo dia nak share-share makan with her 'fwenz' tapi i tgk teddy tu dianak tirikan je *ahaks* btw, teddy tu sebaya dgn sapphire coz she got it the day she was born, given by the hospital...

asyik2 suap kat minnie and peluk2 and kenkonon bisik ntah apa2 kat telinga minnie tu...


hehehehehe kids & their imagination. Kkdg tu tersenyum kita dibuatnya...

ps : sis moralle ....kenal tak itu minnie *wink wink* kenangan terindah gitu ;)

15 comments:

e_ja said...

tgk sapphire ni dok teringat dia bila sedih mcmana pun tp bila org nk snap gbr boleh dia senyum purak2 gumbira..hehehehe...

ErNa said...

sedapnye biskut.nyum..nyum..

Moralle said...

hehe, still intact itew minnie....so lovable cam sapphire gak.....saat-saat yg tak dapat ku lupakan dari ingatan...chewahhhhh...bila lagi sis ek, hrmmmmm....

arianna adrizal said...

alolololo.. comelnye dia...
*dgn harapan dapat sket cekelat tu*
huhu

PerantauSepi1306 said...

:D so sweet sapphire tau siap share ngan fwens lagik hehehehe...

Dee said...

nak minnie tu leh? cute ar..hihihi..

Mommy Lily said...

iyee comel je bila ada imagination friendsss...cute sapphire

loveletter kita pun suka hihi

mamaadam said...

ala tomeinya minnie tu.. sapphire tu ada sifat keibuan la tu hehe

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

sis..the best part is when she whispher to her teddy...so cute!of course she's cute!hehehe...

neezareef said...

ai pn suke love letters
mkn x mau benti2..huhu

cute la saphire nie ye ye o je bisik2 ngn minie

rasp said...

e_ja,
: hahahaha sis, mmg tul tu pe'el dia hahahahaha

erna,
: mmg enak sis :D

moralle,
: still like new tau..bukan sebulan dua nie akan kita berjumpa ke *wink wink*

arianna,
: alahai sis, dah abis pun muahahaha

perantau,
: mmg most times dia buat apa2 harus togeder geder with 'fwenz' nye :)

dee,
: kena berebut dgn sapphire dulu :D

mami,
: agaknya kalo jumpa lily camne ek sis :D

finee,
: ha! keibuan! dia tiru ibu dia kot hahahhaha

ajee,
: dia nye whisper sis, langsung tak kuar sora tau hahahaha lawak tul..

neeza,
: a'ah sbb tu kalo i bagi kat sapphire i make sure i pun ngap sama, takut habis dulu sblum sapphire minta for 2nd round :D

Mama Azlina said...

ala..comelnya si sapphire nie...fara my little princess suka mickey...

Khas Lysha said...

mmg bebudak ni slalu buat kt tersenyum...
mesti x lama lg ibu sapphire kena hantar minnie tu g spa.. sebab kena chicken pox hasil daripada love letters dan bisikan sapphire.. ;)

rasp said...

azlina,
: ooooo leh fara leh geng with sapphire aaa..

khas,
: tau takpe ngehehehehe...spa spinning dlm washine machine ngehehehe

~ Lady ell ~ said...

alahai..baiknya sapphire.mcm ibunya jugak kan..tetap ingat kawan2.tp sian gak ah teddy tu seakan diabaikan...