Tuesday, May 19, 2009

... let's read ...

Let's read Peter & Jane ok....



Peter. Jane. A dog. A ball .....




Cannot see? Now can u see? Uiks it went into ur mouth....
Sapphire's fav. book...Peter & Jane series...dan antara 'mangsa' nye is Elmo heheheheheh

18 comments:

masviona said...

ini kes nak soh elmo bacakan untuk dia kot...hiksss...soh elmo wat mcm bedtime stories tuh lah kot...huhuhu

lily lotus said...

sapphire dengar the elmo whispering craving for book kot...hik hik

rasp said...

masviona,
: hehehe kang kuar sore elmo mau terkezut satu famili :)

lily,
: a'ah kot sis :D

~~ciklinn~~ said...

hihhhihihihihi boolat mata elmo tu terkejut cikgu garang.... hahahahha

eLLy said...

anak dara membaca buku cerita..
tak lama lagi baca kisah cinta la pulak...

mc ta said...

anak bujang kita baca this book series kat skul dia Genius Aulad. Masa dia umur 4 and 5 yo, tak bergerak2 dok 1a & 1b, but now, baru half year dah tukar 2 buku. This book really helpful for early reading kan? :-)

a-as said...

kebetulan plak I pun story pasal peter & jane gak.. ala cutenya si kecik ni!

rasp said...

ciklinn,
: sampai tak terkebil2 pun si elmo tu kan sis :D

elly,
: hahaha tak dpt ku bygkan hahaha

mc ta,
: a'ah buku nie mmg bagus sis..all four of my precious guna tis book .. in fact yg three elder precious dah leh baca newspaper by age 5 gitu..

a-as,
: oh iye ke..great minds think alike *walla*

Shopaholic Mama said...

its good to start young.

nanti dah besar, baca Mills & Boon pulak!

Moralle said...

wah wah sm suruh Mills & Boon, Sweet Dreams dulu lah, baru M&B, hehehe....

neezareef said...

alalalal tomey2 nye saphire...elmo jd mangsa dia

ratna said...

kesian la elmo tu..

AQisH said...

hahaha..sooo kiuttt..

rasp said...

SHM,
: leh i tumpang baca skali hahaha

moralle,
: a'ah lah sis, baca Sweet Dreamz dulu kan :D advance lah pula :D

neeza,
: mangsa yg tiada perasaan gitu hahahaha

ratna,
: tu lum tgk aksi2 yg lebih ganas lagik tu :)

aqish,
: mcm2 keletah kids nie kan sis :)

PerantauSepi1306 said...

sapphire sgt soka main ngan teddy ye.. ngeheeeeee... ;D (wink, wink)

Khas Lysha said...

bersungguh sapphire nk elmo tu mmbaca.. x blh jd cekgu la mcm ni.. nampak gaya kegarangannyer.. nnt anak murid lari.. hehehe.. :D

rasp said...

perantau,
: tu la sis..her imaginary fwen gitu :)

khas,
: tu la kan, nanti dia tenyeh2 muka anak murid, mau ramai parents complain isk isk isk

~ Lady ell ~ said...

huhu..garangnya cikgu nih.kalau jadik cikgu,sure murid cepat pandai neh.