Friday, May 22, 2009

... itu ini...

What a beautiful Friday! mentang2 esok dah nak cuti semuanya beautiful je today kaaannnn... nie crite rojak itu ini k...layannnnnn
Petang semalam i received a package..yang ditunggu telah tiba :DMicro tee. I ordered this dari sis afkar'z. Dia mmg ada business buat shirts termasuklah micro tee nie and kalo uols nak order shirt for ur family or friends as gift, terjahlah kat sini. Buatannya halus. Thx sis, love it soooooo much!



Apa nie? Cam tiket AF je kan ada gambar org2 nyanyi gitu tapi sebenarnya tiket2 untuk function malam nie. Mencari bakat tenggelam timbul staf opis i. Bintang karaoke. I pernah gi dengar masa a few sesi pemilihan tu, and i have to akui mmg meletopz laaaa yang terpilih tu... So tonite let's see sapakah yg menjadi Star karoake nie :D wuhuuuuu

11 comments:

Dee said...

wuhoo!! grandnyer bintang karaoke u oll!!

neezareef said...

nnti leh tnjk model gayakan baju baru sis

sape ja bakal jd bintang ini mlm..hehehe

Cik Wanie said...

wah wah wah wah.....
mesti meriah kan akak:)

hik hik hik,
apapun miss u a lotzzzzz here:)

Moralle said...

ingatkan Red Mummy sticker, hahaha.......siaper agaknyer yg jadi juara tu ek...

rasp said...

dee,
: we shall see tonite grand tak grand :D

neeza,
: sis, tu baju kecik je tau, baby baru lahir pun tak muat hahahahaha

wanie,
: hopefully meriah lah sis :)
miss u too la laling :)

moralle,
: tu laaa suspen je :D

Applique Tee Shoppe said...

aikk takkan tengok orang laen jadi bintang, u tak join sekali ke sis?

anyway, thanks sudi order tee tuu.. still waiting another 3 alphabet from u... kalo u tak reply gak, i tulis jer A,B & C biar anak2 u marah kat u... hahahahha

rasp said...

afkar'z,
: oooo i kalo nyanyi berlari org kuar dewan tau :D

wah main paksa2 lak ek .... hehehehe...malulah i tau....

Lindah: Kamal: Nuha said...

sometimes..hidup ini kena ada hiburan jugak...jadi takdelah gitu ajerrrr....jadi kalau sekali-sekala berkaroake ok ape?..suara sumbang tolak ketepi...hehehehehehehe

Khas Lysha said...

uii.. dasyat ek. dah mcm bintang reality plak diorg tu.. hehehe.. yg penting enjoy!

rasp said...

lindah,
: ooooo sis, nie semua semua klass, xde sumbangsih bagai...

khas,
: a'ah...fun before the wiken :)

~ Lady ell ~ said...

Z for....what

alah tk metepoz ah kalu sis tk join da karaoke tu.. :)