Thursday, May 7, 2009

... i'm back ...


I'm back!!!

Sungguh sronots me berholiday tapi sayangnya Sapphire demam almost sepanjang percutian tu... neway, stori morri on the holiday nanti i stori k... Ni jez a simple note to say tat i'm back ~ kot2 lah ada yg mewinduiku hahahahahahhaha ~

Harus i settlekan keje2 opis yg dah menimbun nie dulu ya... tapi i will slow and steady blog hop umah uols ... till then...take care...miss u guys :)

15 comments:

neezareef said...

wlcome back sis...
sian sapphire dmam la plak ek...tp still enjoy kan

eLLy said...

Wahh.. aku merindui mu....
welcome back!! tak sabar nak dengar ceritara percutian mu itu ;)

sWeEtdARLinG said...

SEHATI SEJIWA... zulfan pun tengah demam, selsema, muntah2 sekarang ni

rasp said...

neeza,
: tq tq tq... a'ah tapi sempat enjoy2 plaks lagik tu :D

elly,
: me missing u toooooo...
sabaq sabaq....nanti i stori morri sampai boring lak hehehehe

afkar'z,
: lahai...semmgnya sehati sejiwa gitu...hopefully he's is getting better sis

a-as said...

welcome back sis! capek ngak?

Shopaholic Mama said...

hi hi Sis, how are you after yr hols?

Bila dah settle, update k!

~ Lady ell ~ said...

cepat2 hapdet...tk sabar nk dengar citer dr story teller yg hebat nih.. :)

Dee said...

gi indon lg ke dear..nti jgn lupa ek..u ada kena tag ngan i tau..kihkihkih..

atty's said...

salam sis..

hope Sapphire get well soon

ErNa said...

welcome back..mesti banyak citer ni..hehehe..

lily lotus said...

miss u sis! glad u're back...hehe

PerantauSepi1306 said...

of coursee lah wendu ngan sis... muehehehehehe syiokk kan coti-coti... hmm hopefully sapphire dah sihat sket skang ni... cuaca panas sangat kot...

Moralle said...

yuhuuuuuuu....u r back, copet-copet update yer.......

sHwEeT ByAtcH said...

patutlahh sunyi je blog....

berhula rupanya...
cian ci kecik tu.. demam plak dia...

Ps~ ole2nya mana ibu?

rasp said...

a-as,
: udah pasti capek banget :D

SHM,
: agak tiring gak lah sis :)

ell,
: wah, cam penglipurlara gitu hahahaha

dee,
: a'ah sis, i akan buat the tag..nak kena goo*bum*gle (google album) dulu hehehehe

atty's,
: salam... syukur dia dah sihat..

erna,
: *ihiks* thx sis...mmg byk tapi cam malas lak nak update :)

lily,
: miss u too darling! thx...

perantau,
: tu laaa i pun wiiinndu tau...a'ah sis, i pun agak sbb cuaca gak nie...sib baik dia dah ok.

moralle,
: yuhuuuu.... adus penyakit M lingering round me but me trying to swap it off :D

dilla,
: hula hoop gitu hahahahaha..syukur dia dah sihat...
ps ~ tertinggal kat kedai nun disana :D