Thursday, May 28, 2009

... everything happens for a reason ...

Mood i kureng skit today, tired plus a lil' bit down. But, then lunch tadi, ima ajak i kuar...don't really feel like going out ekceli tapi setelah dipujuk bagai plus she gave me a good reason to follow her, i pun ikut...Reason tu is ekceli i nak carikan hadiah birthday for my niece and my kezen. Birthday dorang today and tonite ada makan busat sooooo i have to get the present by today aaa....

Everything happens for a reason kan. We went to 'Money River' .. Sg Wang daa :) Ima niat ke sana coz nak ke Pos Office nak bayar bils so bila sampai sana we went our separate ways. I pun jenjalan lah kat bazaar yg kat ground floor Bukit Bintang tu. Punya kusyuk cari barang tetiba ada someone tap my shoulder...

Jeng jeng jeng.......

this is us....

Wah! Terus i senyum gumbira. Make my day lah. Hepi dapat jumpa both of them. Lepas skit windu nie nak jumpa dorang :) Tak sembang lama pun..TAAAPPPIIII posing tetap harus ngehehehehe... tak dulik kan umat sekeliling dah... tak sampai lima minit pun w'ouls sembang coz by then ima pun dah settle halnya and w'ouls pun dah nak balik opis..salam2, hug2 smooch2 gitu kan and daaa....tapi i still pusing2 last round...

Tup tup jumpa skali lagi dorang...last pose i minta hahahahahaha.... then baru tul2 ciao...

Ayu & Mama Azlina

Tul2 lepas skit windu nie tau and oso it makes my day toooo....

13 comments:

a-as said...

agree with u sis! everything happens for a reason.
memang syiok ada surprise kan! ye la jumpa kawan lepas windu, what a surprise...ceriakan hari mu ;D

neezareef said...

tgk tu sis jln2 jmpa blogger

ratna said...

bila kita nak terjumpa ni kakkk?

Applique Tee Shoppe said...

heee yang monyok terus cheer up yaa..

Dee said...

aiseh..i pun rindu nk jumpa dorang n u..bila kita nk lepak mkn2 kat pavi lagi ni?

rasp said...

a-as,
: a'ah..terus ceria oooo

neeza,
: mmg tak dijangka :) hepi ooo

ratna,
: tu la pasal kan..isk..

afkar'z,
: a'ah hepi je

dee,
: lupa lak sis, both kirim salam kat u... tu la bila ek..

lily lotus said...

hehe...can see the happiness in u bila terjumpa diorang ;)

rasp said...

lily,
: bila kita nak terjumpa plaks nie :)

Shopaholic Mama said...

Sis, check Vincci ke kat Sungei Wang??

*ayu* said...

it makes my day too!!!!!!
muah muah!!!!

miss u lah sis..
nanti kita roger2 k?

*hugs*

Khas Lysha said...

betolkan semua berlaku pasti ada hikmahnyer.. ;)

Mama Azlina said...

hi rasp...lama jugak kita tak jumpa kan?...ila kita nak kum=nch sama ni?
leh ajak dee sekali...

rasp said...

SHM,
: mcm2 i check bila ke sana sis :)

ayu,
: a'ah..nanti2 kita roger2 :)
smooocchhh & huggssss..

khas,
: betul betul betul..

mama azlina,
: tu la..rezki i tul aritu..nanti2 kita set time dgn dee bagai :)