Wednesday, May 20, 2009

... attention ...

Cewah! attention konon...bukan ada apa2 special pun..cuma nak minta tolong nie...

Pertama skali nak minta my dar-links semua email kan i uols nye alamat surat menyurat leh tak. I have a few tapi lum lengkap semua orang nye, coz ada ramai gak yang i baru berkenal-kenalan kaaann. Bukan i nak post hadiah apa-apa tau..jez for my safe keeping je. Mana nak tau nak post kad-kad raya nanti nie kan. So nak prepare awal-awal alamatnya ~ posa pun lum dah crite pasal raya kan, sib baik dah settle posa ganti bagai ~ :D
and...

Keduanya terasa cam 'kegatalan' je nak bagi hadiah kat seseorang. Siapa orang tu? Ha...org tu adalah orang yg berjaya menjadi pembaca ke- 15,000 nanti nie, insyaAllah akan dapat ganjarannya. I tau lambat lagi tapi sebelum terlupa and sebelum lesap kegatalan niat tu, baik i inform uols awal2 :D and of coz, haruslah uols print screen no. tu or capture je gambar no. tu and email kat i ok...

Inilah email address yang akan menerima segala address and oso the 'pemenang' nanti nie...

and

Last but not least, nak minta tolong kat sesapa yg tau kenapa i nye blog update tak masuk kat uols nye blogroll tu... ramai dah yg bertanya tapi i nie kan Buta Tuli IT..dah naik juling2 mata i tengok kat settings tu tapi still i tak tau amenda lah yg i dah salah buat...so if tak keberatan kepada sesiapa yg tau, minta jasa baik uols ajarlah i... saya budak baru belajar gitu :)

Tenkiu. Kerjasama anda amatlah dihargai ~ ayat poyo tul ~ hahahahaha.

Have a great day!

Smooooccchhh & huuugggssss

20 comments:

nani dakgilachoc said...

salam sis...sorry lama tak komen...whatever nani tetap ikuti perjalanan blog ni...just nk komen tu mcm berat tgn je..hahaha..

miss u sis..walaupun penah jmpa sekali je tp i really appreciate segala keprihatinan yg sis tunjukkan..sorry gak tak bls sms dlu tu...so sorry...tgh jiwa kacau mcm tulahkan..:p..hope ada masa nanti dpt rambu2 dgn sis dan sis dee lagi...take care and miss u soooooooo muchh..

*hug kuat2*

neezareef said...

sis..wpn link sis duk bwh je salu tp i still dtg sini nk tgk kot2 ade new n3..

nnti ai mail u my address kay...

Hana Kamaruddin said...

salam sis..ayat bkn nk kasi hadiah tu..nnt tup2 ade je org yg dpt misteri gift..hehe...psl 'kegatalan' yg kedua tu sy sker..mane la tau kot2 jd lucky winner..ngeh2..(berangan!)yg nk mintk tlg tu sy x dpt tlg la sis..sbb sy pn cm sis gk...buta tuli IT..kihkihkih...tp tkpe sis.wlupn xde blog update..ari2 sy musti jengok blog sis..

Shopaholic Mama said...

same here Sis, buta IT takpe, asal jgn buta hati..hehehe

soon you'll reach 15000, sooon!

AQisH said...

sis..yg psl blog lambat update tu..i pon kena gakk..i rasa sbb blogspot lah bkn sbb kita salah tekan..dulu kwn i pon penah kena gak..dont worry nnt eloklah tu..

emm..nnt i emel u alamat surat menyurat eh hehehe..

lily lotus said...

baik cikgu! hik hik...sis u ada ym tak...add me miss_liely@yahoo.com

joegrimjow said...

waaa
ku mahu jadi kw 15ribu
ley?
hurmm
camne nak buat yekk

ratna said...

kak.. kalau nak beli beads tu..tak yah pi kedai dia.. beli jer online. org kata lebih murah.. ni website dia.. http://beading.com.my/

kalau akak ada master kad.. bayar jer pakai paypal.. saya pakai paypal jer senang..tak yah nak terkedek-kedek pi bayar kat bank.

mesti akak nanti rambang mata nak pilih mana satu..semua peralatan yg akak nak semuanya ada.. tgk la yer..

nanti kalau dah siap tunjuk tau..

rasp said...

nani,
: no prob sis..
insyaAllah one day kita hoye2...
u take care k dearie :)

neeza,
: thx sudi menjenguk..and thx sudi emailkan :)

hana,
: *ihiks* rezki org sapa nak tau kaannnn :D

SHM,
: ya betulllll...

soon will be like another month or two *ihiks*

aqish,
: tu la pasal, i pun dok heran nie, i tgk kat blogroll i, ada yg lum update tapi bila jengah kat blog dorang, dah pun ada new n3..isk isk isk..

yes plezz..tq sbb emailkan :)

lily,
: hatiku mmg nak add tapi kat opis nie mmg takde ym..yg kat umah, lum gi amik itu cpu *ihiks* nanti i add kan k :)

joe,
: boleh aja mencuba....
kita klik masuk sini bertalu2 laa hehehehe

ratna,
: iye ke sis..thx! i akan terjah..aritu i gi times square pusing2 tapi tak tau nak tuju mana last2 stop kat johnny's..ngap pun ok gak kan hahahahhaah

mamaadam said...

ha betu;l la sis tu yang saya selalu termiss entry sis sbb sis punye nama slalu duk bawah, macam takde new entry.. dah tau gini takpela leh jenguk slalu k..

rasp said...

finee,
: tu laa dah tak tau nak godek camne nie *ihiks*..thx sbb sudi nak jengah ek sis :)

~Eila @ Along~ said...

sis,
pertama..nanti eila email..hehe
kedua..nak try la masuk contest2 ni tgk org menang2 tu cam best je..
ke3..haa yg ni mmg..dah lama nak tanya..apsal ekk?? ermm..pelik tau..dah follow pun still tak masuk..aiyah....takpe..eila akan selalu masuk blog sis ni...

atty's said...

salam sis..

nanti atty email add ye.

pasal blog tu..atty kena godeh sendiri baru tau apa masalahnya ..

rasp said...

eila,
: thx sis..sila la mencuba..tuah org sapa yg tau kan...

atty's,
: salam...
thx ek atty sudi emailkan..
a'ah dah godek dah, rasanya cam dah ok kot :)

PerantauSepi1306 said...

wah banyak nye announcement, hehehe...

Dee said...

i nyer prob lak sis..bukaklah blog mana pun..sumanyer operation aborted..sakit ati..termasuk my own blog..tp bukak pakai mozilla firefox baru leh..eee..something wrong ngan IE ke?

Izan said...

alamat kat italy nak tak???? papepun i bg email dulu la yek. nnt klu jumpa kat ym i bg alamat umah. kang tulis kat sini banyak plak dpt surat cinta. kahkahkhakahkahkah. ni la jadinya kalau org terlebih perasan. hahahahha
puerile_82@yahoo.com

Khas Lysha said...

sis ni email sy..khaslysha@yahoo.com
nnt sy email kan add yer..
yg kedua tu buat sy excited.. huhu..

rasp said...

perantau,
: tu la kena attention bagai :)

dee,
: ntah la sis..seminggu dua nie mcm2 hal lak kan isk isk isk..

izan,
: hahahahaha... if dpt alamat italy leh gak, maybe i leh hand delivered kahkahkahkah verangan tak kesudah i nie..

khas,
: thx ek sis for ur cooperation :)

~ Lady ell ~ said...

#1-u hv mine kan.. :P
#2-ni yg buat rasa nk refresh slalu je nih..haahaha mcm desperate sgt kan..
#3-yg ni mmg tk dpt tolong sbb lg dahsyat punyer buta IT. :D
Tp tk pe sis..kalu Ell trmiss n3 u,Ell qadak semua skali tau.