Thursday, May 28, 2009

... Al-Fatihah ...

Tengahari semalam my big boss tepon to inform his mother meninggal...Innalillah... terkejut betul i dengar the news.

So dlm kul 2pm i bertolak ke Tapah dari my opis... Sampai sana dalam kul 4 petang.

Sedih sgt i tengokkan my big boss... He is very fair so bila i tgk dia, mata bengkak2, muka merah2 & dengan airmuka yg begitu sedih, sebak i dibuatnya. Sib baik, dia & wife dia still very compose gitu... Ibu big boss i tu ada sakit jantung. Pagi semalam kena heart attack, jatuh tapi on the way ke spital meninggal..

After spending a few hours kat sana, bertolak i semula ke kl and dalam kul 9 lebih i sampai semula ke kl. Today, i feel so tired but i am still sad..

Hari ni baru they all kebumikan jenazahnya...tapi i tak pegi la... big boss pun dah minta i masuk ofis and to call sana sini to cancel appointments bagai...

The irony of life kan, the day ibunya melahirkannya, is also the day dia kebumikan ibunya..Yes today is my big boss's birthday. Ya Allah Ya Tuhanku, tak dapat i bayangkan perasaan my big boss...

Semoga Allah swt memberi kekuatan to my big boss dan semoga roh ibunya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman...

Al-Fatihah.

12 comments:

Dee said...

Al-Fatihah...moga rohnyer dicucuri rahmat ye sis..amin..

Lindah: Kamal: Nuha said...

Al-Fatihah akak...memang sedih dengar berita kematian..lebih2 lagi melibatkan family..

p/s: saya dah tukar url baru

http://falindah.blogspot.com

regards

~ Lady ell ~ said...

Al-fatihah...moga arwah ditempatkan dikalangan org yg briman..amin.

salam takziah utk big boss tu yer...

lily lotus said...

Ya Allah! sedihnya baca...mesti lps ni dia nak sambut birthday dah takde feel...hmm...salam takziah for him...semoga dia tabah...

note: sis u pakai ym tak? ke i pernah tanya b4 this...hehe...add me ekk miss_liely@yahoo.com

neezareef said...

takziah wat ur boss

rasp said...

dee,
: thx sis..

lindah,
: tu la kan sis, mmg sedih..
oooo dah tukar ek..nanti i updatekan ... tq!

ell,
: thx sis..

lily,
: tu lah kan sis...sedih tul!

kat opis tak pakai tapi kat umah pakai laa but rite now cpu i rosak, lum dibetulkan lagi...nanti dah ok i add ya..

neeza,
: thx dearie..

sWeEtdARLinG said...

al-fatihah... kesiannya, terpaksa kebumikan kan ibu on the birthday....

ratna said...

takziah kpd keluarga big boss akak.. alfatihah..

PerantauSepi1306 said...

takziah to ur bos sis... indeed it's very hard to loose the person that u love...

Shopaholic Mama said...

Al Fatihah to arwah..

To bury yr loved one on yr birthday, sungguh menyayat hati!

mummYaeesh said...

siannye..mesti lps ni setiap kali bday dia akan trauma..

alfatihah!

Khas Lysha said...

takziah utk big boss sis tu,,.. moga roh ibunya dicucuri rahmat..