Thursday, April 16, 2009

... teman ...

Haritu masa sis Dee dating dgn sis Lina, dorang ajak i join tapi disebabkan kerjaku manyak, tak dpt lah den nak join *uhuks* Then semalam budak opis nie teringin nak makan ikan bakar and tak tau nak beli kat mana apa lagi i terus lah roger sis Dee tanya dia directions ke kedai tu.

Then i kirim bungkus sekor untuk i coz i tak dapat kuar lunch. Syukur Alhamdullilah dapat i merasa ikan bakar..yum yum.. Ikan terubuk plaks tu ... pergghhhh sodap :D Tengok tu i makan ikan and sayur je, no rice, diet? takde maknanya....hehehehe

Oh ya.. U'ols ingat tak teman se-opis i nie, Ima yg accident aritu. Today she's back to work after bercuti selama 2 bulan lebih. Lonely no more lah i ek, leh gossip2 semula :D Tangan dia dah ok, cuma tak leh angkat berat2 je lagi and lepas nie leh le i suka suki bercuti-cutian kan, yeaahaaaa!

20 comments:

e_ja said...

hmm i tau u nk diet..segannya nk mengaku kan rasp kan..kan..hehehe..

rasp said...

e_ja,
: hehehehe baru start nak diet kot sis..lum made up my mind lagi hahahaha leh gitu..tgklah sehari dua nie kalo berjaya 'off nasi' i will diet laa...if gagal, 'off diet' lah plak hahahahahha

mummysyafie said...

sis..bila kiter nak dating berdua lak?

neezareef said...

wah sis mkn terubuk bako
terubuk ni mmg sedap tp x larat nk kais tulang tu..mls tul kan nk mkn sedap tp mls...
hehehe

~Eila @ Along~ said...

sis, tgk ikan bakar tu..terus lapar..huuhu..

arianna adrizal said...

ewah~ ber'lonely-no-more' gitu. besh! besh!
hehehhe..

rasp said...

mummy,
: tu la kan sis..bila ek ???

neeza,
: kalo ikutkan i pun malas tapi nak gak sedap2 tu, tapi nie my fwen dah dibelikan, bedal aaaaa sis..

eila,
: harus gi cari laa sis :)

arianna,
: pinjam 'nama' jap hehehehe

Dee said...

jumpa gak eh kedai tu..napa i x nmpk ikan terubuk ari tu eh..adoilah..kena g lagi ni..nk ikut gi bellamy sok?

a-as said...

sis..kat belakang MPL building tu ada satu gerai ikan bakar kan! Gerai tu pun ada ikan terubuk..best!

~ Lady ell ~ said...

amboi..tk mkn nasi ye...semoga berjaya menepis godaan..:)

sHwEeT ByAtcH said...

ble kite nk ngedate ni sis...

Khas Lysha said...

amboi ikan bakar tu,.. menyerah jer utk di 'ngap' .. he he
oo dah ada geng boleh la bercuti2an dgn senang ati yer.. :D

PerantauSepi1306 said...

ikan bakar syiokkk but ikan terubuk.. elemek.. byk tulang aaa sis ;D

cik wanie said...

amboi sibuk saja akak wanie yg sorang nie,
siannyer dier,
hurm...

wah wah wah ikan bakar,
nampak mcm sedap,
nasib baik wanie x mkn ikan tau,
kalau x comfirm kena pegi kannnnn,
merasainya

rasp said...

dee,
: harus gi ziarah skali lagik laa sis..esok cam takleh je lah sis..apa2 i roger2 :)

a-as,
: i rasa nie gerai sama lah nie sis.. mmg sedap :)

ell,
: tolong doakan byk2 ek sis heheheeh

dilla,
: tu la kita harus sis date2 nie tau!

khas,
: licin ooo di'ngap' tu.. a'ah sis, senang skit i nak cuti :)

perantau,
: yg byk tulang susah makan tu yg sedap tu hehehehe

wanie,
: cian kan i hehehehe
tapi sis keje i tak mengenal waktu tu yg tak larat tu :(

oooo bukan pengemar ikan ek...
barulah ku tahu :)

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

ooo...sis dah ada kawan gosip ekkk....gosip sakan la tu..hehehhe

rasp said...

ajee,
: perkembangan semasa harus diambil berat muahahaha

azreen said...

nampak sedapla ikan bakar tu....ikan terubuk lg...lama tak makan....yum-yum...

eLLy said...

ALAMAK IKAN CICAH AIR ASAM ...

KECOR AIR LIUR ;)

sWeEtdARLinG said...

gerai nasi kat kg baru ada ikan bakar macam2 jenis... sedaaaaaaaaap & murah sangat2 makan nasi kat situ... amek banyak jenis lauk pun, harga nya sangat murah...

rindu nak makan sana