Friday, April 10, 2009

... teh ...

Tis morning sebelum ke opis, SH bagi kat i nie. Dia suruh i bawa gi opis, and try kat opis. Naper dia suruh i try kat opis and not at home .... coz my SH only likes Lipton, Boh or Teh Tarik. Lain-lain perisa bagai, dia tak minat. Dia dpt free sample ni semalam, lupa lak nak tanya kat mana kan.



Tak kisah lah, leh i try nie nanti...Asalkan free, memang best, uish naper dia tak amik lebih2 kan hehehehehe. Dia tau I enjoy my cup of tea, tak kira lah yg berperisa or jenis2 tea yg mcm2 like Earl Grey, English Tea, Ceylon Tea dll.. Semua i bedal *ihiks* tapi ada gak i tak suka sgt minum cam jasmine tea tu... Masa dia dapat free sample nie, terus dia teringat kat i. Tenkiu, laling..i soookkaaaa.

Neway, jez a simple wish utk semua to have a moooovelous aka marvellous wiken.. sis lily, teringatlah pulak al-kisah lembu2 jinak u tu hehehehe ...

Watever u'ols plan nak buat tis wiken, ingat pada yg tersayang and be careful... have fun and take care dearies...Smooochhhh & hugs

Free Myspace Comments

17 comments:

mamaadam said...

ops sensored la lembu ni, selamat wikend kak!!! huh wpun finee bizi

UnGu VioLet said...

slm hr jumaat kak.

Dee said...

eh..seksi nyer lembu u..goyang2 punggung lagik..happy wiken to u too!!

Izan said...

kahkahkhakha.. lembu siap goyang bontot tu soka sgt bab weekend!!!

dear, happy weekend.. =)

neezareef said...

lawakla lembu goyang vontot..eheheheh...

hepi weekend sis...kalo mkn igt sy

atty's said...

lembu..tu lawak..hah..
happy weekend rasp..

mummysyafie said...

wahh...sis..lembu tu tayang montot la..cekci

rasp said...

finee,
: wiken yg sensored gitu heheheeh

mar,
: salam sis...smooocchhh & hugs!

dee,
: empunya blog tak leh seksi, jadiknya wakilkan lembu ini aja :D

izan,
: dia dah tak sabar nak hoye2 :D

same to u laling :D

neeza,
: kalah inul kan hehehehe

atty's,
: hehehehe kan sis kan...u too:D

mummy,
: vontot lembu takpe, asal jgn vontot i udah .. seksa jadiknya :D

azreen said...

sis...lama tak singgah....miss u very much.....have a nice weekend...

eLLy said...

kureng asam punye lembu.. dia tunjuk bontik kat eLLy.. wakakaka

hapy weekend to you too

IdaShah said...

ai pon pengemar teh
ohhh besar nya montot lembu itew :)

lily lotus said...

wakakaka! lembu2 jinak i tu tak reti goyang montot maaa :P

rasp said...

azreen,
: sis...me miss u tooooo...hugs & smooocchhh!

elly,
: jom kita sembelih dia nak hahahahahhaha

idashah,
: oooo u pun suka ek teh..geng aaa..
cam vontot i gak aaa, besor hahaha

lily,
: agaknya nie lembu liar kot sis hahahahaah

PerantauSepi1306 said...

ahmad tea mmg sedapppp i ske mint tea dia... but twinnigs lagi syiokk layan ;D if love teh o la kan

rasp said...

perantau,
: oooo ada geng gak nie..if teh panas, i prefer teh o but if sejuk i suka es lemon tea :) harus i try yg mint tea lak lepas nie :)

~ Lady ell ~ said...

wow2...teh mmg sedap...apa2 perasa pn boleh masyuk...kalau hari hujan...fuh,nikmatnya..

cait! aksi lembu itew...

Mama Azlina said...

sama la kitakan..my darling pun x suka teh yg lelain persa except for lipton..mmm..tak adventurous...