Wednesday, April 1, 2009

... tag profile ...

Tengah dok buat laluan blog fast & furious tetiba kena saman kat italy, so laling izan i dah langsai saman u k... uish byk lagi saman lum bayar nie...sabar ek kengkawan, slowly2 i akan cuba utk byr utang2 lapuk tu semua *ihiks*


1.Letakkan gambar profile anda





2.Terangkan apa maksud gambar itu?

Takde maksud apa2 pun..i jez suka bling2 and butterfly and tat girl sooooo sweet..itu je :)

3.Kenapa pilih atau letak gambar itu?

Takde motip apa2 pun..coz i suka2 je..me suka low profile so takyah letak muka i yg very the glam2 aka mulat tu kannnnn hehehehehehe..

4.Tag 5 lagi blogger

errrmmm.... sapa nak kena niee....slalunya i takmo tag tapi disebabkan tag nie very the easy, i tag lah... puan sri neezareef, puan sri atty, puan sri dee, puan sri lindah, last but not least puan sri khas lysha

If uols tak keberatan, sila lah buat, if keberatan silalah buat gak tapi buat dono je k *wink wink*

10 comments:

sWeEtdARLinG said...

waaaa sib baek sis tak tag i.. kalo kena mmg tak terbuat laa sebab i a bit bz lately ni, maklum laa tgh set up bisnes kecil-kecilan...

anyway, congrats sis coz being my march top commentator... nanti antar address u kat i nak pos cenderamata skit... :)

neezareef said...

oleh kerana ai ditabalkan jd puan sri maka ai dgn bangga dan laju sudi menjawab tag dr toh puan rasp ya..
keekkekeke

PerantauSepi1306 said...

umangaaiiii kawan-kawan sis sumer nyer ber-'sri'gittew .. ekekekeke

neway mmg the profile so represent u lah ekekeke

rasp said...

afkar'z,
: wah..businesswomen mmg wajib bz kan sis..

sis, thx for the award...nanti i tempek kan :)

neeza,
: ya...dgn bangganya u i tabalkan puan sri iye sbb u pun bagi kat i toh puan nghehehehehe

perantau,
: jgn tak tau, my fwenzz kat link i tu semuanya mmg berseri2 ..

hehehehe cuma tang body avatar girl tu je not me ngehehehehe

masviona said...

cute jer gambar profile nih....blink2 lagi tuh

atty's said...

wahhahaa.nama den tersenarai..tq sis..ingat jugak kat atty..beshnya dpt title puan sri..ekekke.

sis..low profile.tp dah tgk muka rasp...simpan dlm pala..kot terserempak ke..leh tegur.

Izan said...

wah... sume berpangkat tinggi tu...
senang je kan tag ni. 5 min jer da siap. bagus2 langsaikan saman. i banyak saman tak berbayar... hhuhuhuhuh. da jd utang lapuk da....

rasp said...

masviona,
: hi..thx! me dar-link u k :D

atty's,
: hehehehe..puan sri utk my fwenzzz :D ingat tau muka wanted i nie :D

izan,
: a'ah senang banget tag nie, tu laju je bayor... me oso byk utang2 lapok..agaknya kalo dah lapok tak yah bayar kot muahahaha

eya said...

lame da kan sis kai img ni kat profile..

rasp said...

eya,
: a'ah sis...tak tukar2 dari day 1 i guna :)