Tuesday, April 28, 2009

... star ...

Jom kita nyanyi nak :D


Twinkle twinkle little star
how i wonder what u are
up above the world so high
like a diamond in the sky
twinkle twinkle little star
how i wonder what u are

Opis i tgh dok cari star.... star lah sgt kan hehehehe.. sebenarnya kelab sukan w'ouls buat pertandingan karaoke. So bakat2 yg tenggelam timbul tu leh le cuba2 melalak kat opis nie... Siap ada saringan-saringan tu... baru start last week.

Nie bukan contestant, tapi sora Miss1 nie sedap cam CT oooo but she takleh join coz dah pernah menang dolu2. Masa nie, I gi nyibuk tolong2 they all set up the place bagai..kat our opis je, kat training room w'ouls..



So petang tu is the event... ok lah. Memang muncul lah bakat2 melalak kat opis nie...Ni baru saringan pertama..still a long way to go coz one session cuma 6 org je yg diambil utk melalak... jadiknya every tuesday ada showlah kat opis nie...apalagi, layan je lah...

14 comments:

atty's said...

dulu atty rajin jugak join pertandingan karaoke..skrg..malas + malusss

~Eila @ Along~ said...

wahh..bestnya sis..time ni la tak formal sgt..leh enjoy...opis eila selalu wat sesi karoeke ni time kami buat family day kat pulau2...thn ni eila tak pegi...diorg ke pulau tioman bulan depan..

Moralle said...

r u joining to :)

~ Lady ell ~ said...

sis,u patut masuk la..suara u sedap bak buluh perindu..try la..mana tau leh menang..:)

Khas Lysha said...

kalo kat tempat sy, apa jugak event mesti ada karaoke.. mb ni slh satu cara diorg mereleasekan tension.. maklumler polis kan mcm2 problemo.. he he he..

gambo sis nyanyi mana?.. lg best kalo ada video.. ;)

sHwEeT ByAtcH said...

dah lama dh tak "nyumbang"kan sora

mc ta said...

sis,join ahh.mana tahu ada bakat terpendam kan?
Kat kilang kita ada karaoke room yg can fit 1-2 ppl tuh..minah2 operator indon tuh beriya malalak dlm bilik tuh..may be dia org tension keja cleanroom tuh melalak bebagai tuh..he..he.

ratna said...

bestnya ada akvititi mcm ni kat opis. baru ada semangat nak keje.

rasp said...

atty's,
: wah, berbakat sis nie ek..

eila,
: syiok kan sis happening camnie.

moralle,
: of coz me join, as a spectator only aaaa hehehehe

ell,
: uish i tak leh join, kang banjir semalaysia :D

khas,
: a'ah sis, one way to release stress bagai ;) me tak join nyanyi, join tengok je :)

dilla,
: kalo i nyanyi, i akan 'sumbang'kan lagu tu hehehehe

mcta,
: uish i nie bakat tenggalam karam bagai dah...a'ah sis, bila stress2 syiok gak layan melalak nie :)

ratna,
: aktiviti yg hoye2 gitu kan :)

PerantauSepi1306 said...

hehehhee.. opis ai pun ada plan nak wat menda ni.. tapi for dept lorr... muehehehe mengasah bakat yang tenggelam ;p

pe lagi sis, join jgn tak join... paih tu upload la video ngan jayanya

Shopaholic Mama said...

jadi background singer pun jadilah Sis!

rasp said...

perantau,
: oooo w'ouls buat overall satu kompeni :) ooooo i diharamkan utk join takut hujan tak henti 1001 malam..naya oooo

rasp said...

SHM,
: background singer pun x diterima :)

lily lotus said...

how bout u sis...hehe