Thursday, April 23, 2009

... spongebob ...

Budak mana tak kenal spongebob squarepants kan....Tengoklah si kecik nie..aksi2 bersama spongebob...leh dia buat geng plaks tu hehehehehe...

exercise bersama...

then layan tv and "sembang" tugeder geder...



agaknya apalah yg she imaginekan hehehehehehe

18 comments:

Moralle said...

sama size with the spongebob, so cute lah sis :)

e_ja said...

sama jer chumel dgn spongebob tu..hehehe..anyway, i dah email u rasp..:)

Dee said...

wah..mimi pun ada satu..tp dia dh besar...dh xde imagine2..hihihi..

sWeEtdARLinG said...

waaaah ada fren laa, harus tak boring kalo kakak2 dia malas nak melayan kan...? kekekeke

she said,
i want to tie ur hair but where is ur hair, spongebob??

ratna said...

berapa tahun budak comel ni kak? putih melepak!!

rasp said...

moralle,
: if u see her carry spongebob lagi kelakar sis hehehehe terhoyong hayang :D

eja,
: hehehehehe sis, i pun dah reply tau :)

dee,
: leh pass on ke fifi plaks nanti :)

afkar'z,
: a'ah sis...
mmg tepat ur tekaan sis, coz dia ikat getah tu kat hidung spongebob tapi i tak sempat amiks tak pics hehehehe :)

ratna,
: dia 1yr 8mths..sebenornya tak le putih sgt pun sis, biasa2 je :)

lily lotus said...

dia iamgine dapat adik baru...lalalaa

atty's said...

sama besau ngn sponge bob..ngn sapphire , fir pun ade satu..hehehe..

PerantauSepi1306 said...

hehehehe cumelnye dia... misti dia dok imagine sponge bob tu nak masak burger untuk dia kot... ;D

Shopaholic Mama said...

so adorable, boleh cuddle mcm Spongebob jugak!

Cik Wanie said...

alamak tiutnyer,
2 dua tiut...

wanie nak jugak spongebob tue,
blh kah???
wakakakakaka

rasp said...

lily,
: *teeet* imaginasi yg sensored, tak lepas finas oooo :D

atty's,
: leh geng aaa dgn fir ek :)

perantau,
: uish angan2 makan kalo harus ibu dia join skali :)

SHM,
: hehehehehehe

cik wanie,
: nanti i tanya sapphire leh tak bagi kat u :)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

spongebob org bsar pon suka!

~ Lady ell ~ said...

besarnye bob keken dier...hiks,bob keken tu bahasa aryan..:)square pants jadi keken.

azreen said...

cutela nengok gelagat dia.....gerammmmm...hehehehe

Khas Lysha said...

cam sebaya jer dua2 tue.. he he he.. mana geng2 yg lain ibu sorok eh?...

mummysyafie said...

spongebob ngan dier sama besar la..comel nyer

eya said...

beso lagi pooh tu dr dia..alololo