Friday, April 3, 2009

...semerbak mewangi ...

Today, me go



part of the perfumes on sale...price ranges RM19 - RM200

dating dgn sis Dee, sapa lagik kan... fwen yg opis terdekat skali..

sis dee tengah membelek perfumes semerbak mewangi...



u take my pic, i take urs :D .... sis tgh q nak bayar



hasil rembatan i skit je ... 3 bottle for my precious gems...


muka gumbira dgn hasil rembatan...

Lepas settle bayar, we went to Cosy Corner, Ampang Park, sapedek time...


my air watermelon and sis nye air longan...



yours truly makan mee hoon tomyam with fresh water prawn,
sis makan mee hailam...

Jam 3.30pm baru masing2 sampai opis... 1st time sis dee masuk lewat tau..
sib baik boss dia cool.. my big boss dah kasi green lite masuk lewat so me no hal lah...
tq boss, buat2 lupa lak nak rembat apa2 utk boss hehehehehehe :D
Sis, makacih for the great time.... i enjoyed tul...
and to uols....

the wiken is here,
jaga diri baik2 k...
smoooooccchhh & hugsss
p/s : takde wish blink2 tis time :D

22 comments:

PerantauSepi1306 said...

wow!! bestnyer..... memang wangi semerbak lah sis lepas ni

Dee said...

wah..berdesup2 kita apdet eh..wakaka...sis smpt u snappy i tgh q eh..line org byk utang..kehkehkeh..

AQisH said...

wahhh rajin tol akak berdua ni dating tawww..jeles :-p

rasp said...

perantau,
: my kids lah semerbak sis, it's for them :D

dee,
: hahahahaha me try jadik cam u aaaa...mamarazzi gitu :D

rasp said...

aqish,
: ala sis...opis dekat2 je so senang gak aaa nak jumpa2an :)

~ Lady ell ~ said...

amboi..best nyer..kalau tau murah camtu,ell kirim ngan sis..tp sis banjer arr..:P

UnGu VioLet said...

akak, ade tag untuk akak tau!! nnt akak free, akak dtg la ambik n buat yer..

ok kak.. take care.. ws..

Izan said...

amboi sakan korang berdua shopping yek. kekadang tu best kan shopping tanpa suami. hahahah. mana taknyer kalau shopping ngan org laki mula la nak kene cepat2 jer...

i cakap my husband la cenggitu tak tau lak ur husband camana.. =) bab tu i prefer shoping with my sister

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

ee...sis ...nape tak habaq?kalo tau bole join skalik...uhuhuh...byk murah ke?tiga perfume tu brapa?hehehe...jeles...

sWeEtdARLinG said...

sis, i pun ada dapat info pasal perfume warehouse sale ni...

neezareef said...

snap sana snap sini...
msti wangi je tpt tu kan

Moralle said...

so happening, bershopping n bermakaning........seronok bangettt ni......3 hrs time off ker sis :)

lily lotus said...

amboi...patutlah wangi jer blog both of u :P

Zanna_MamaBatrice said...

erm...ari tu bc kat blog kak dee
hari nie kat blog sis plak..

bestnyer gi warehouse perfume
harum semerbak ler jawabnyer ...sampai 3 botol tu di rembat...bestnyer...

arianna adrizal said...

waaaaaaaaa~ tau mintak kirim. hehehehe~

lamanye xpegi w/sale. dlm erti kata lain, lamanyaaaaa tak shopping2. hehehehe.

Zanna_MamaBatrice said...

re : thanks doakan zana cpt sembuh...hu hu hu, x larat ler selsema nie....tangkap kat kepala tu yg jadi cam sewel jap

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

kak bestnya dpat merembat perfume.. mesti rasa bangga kan dapat berbelanjan secara berhemah.. hehehehe tu cara saya la, beli time sale... hahahaha

rasp said...

ell,
: tu yg gi senyap2 tu hehehehe..

mar,
: akak dah gi tgk..senang tapi problem teknikal lak *uhuks*

izan,
: pompuan mmg tak leh dipisahkan dgn shopping...me lucky, hubby sabar layan bini dia hehehehe tapi kkdg tu i pun prefer shop dgn gf..

ajee,
: alamak, lupa lak nak war2kan..less then RM100 u..

afkar'z,
: gi tak?

neeza,
: a'ah sis, wangi..tapi ada gak bau cam kapur barus heheheeh

moralle,
: shopping sampai tak hengat donia namanya nie :D not time off, blah aje :D

lily,
: wangi kan kan kan :D

zana,
: dlm i tak nak rembat, terrr jugaklah 3 botol tu :) no prob sis, hope u cepat sembuh :)

arianna,
: mmg harus jimat cermat aaa sis..me oso jam TER beli gak hehehee

mimi,
: tu la sis, rasa sronots tul coz tau kita dpt save kan...tapi sepatutnya tak yah beli pun tak pe hehehehehe

Shopaholic Mama said...

kalau you belikan boss a bottle, he will probably give you the next friday off lah Sis!

rasp said...

SHM,
: hehehehehe..tu la pasal..lupa lak nak grab him one :D

azreen said...

wah wangi sampai ke sini la.....sedapnyeeee bauuuu....errmmmmmm...wanggiiiiiii ;-)

rasp said...

azreen,
: fuyooooo magic unsangkarable tu sis :D