Wednesday, April 8, 2009

... red carpet event ...

Wah mcm real jek bunyi red carpet event kihkihkih....iye lah bila terima awards tu rasa sama cam nak gi jln kat red carpet gitu kan.... cuma me not in my gown je lah hehehehe..kalo pakai kaftan tu considered gown tak hahahahahhaa...

Ekcelikan i ada dpt a few awards sblum2 nie tapi disebabkan ke-bz-an tak sempat nak buat n3 and oso ya ampun dah tak ingat siapa bagi which award, coz masa i save the awards lupa plak nak save nama pemberi...so bebaru nie i ber-azam, if keadaan mengizinkan i will update ASAP on awards and tags nie...to those yg memberi tapi i tak update ya ampon ya tapi i do appreciate them...

Ni dapat dari tis sweet, sweet gorjes lady, sis aqish ... tenkiu ye sis sudi bagi...tu lah kan, bila lah dpt berjumpa...insyaAllah one day nanti kita dating2 ya...

and i nak dedicate this award to those yg 'dar-links' dgn i coz i truly love ur blog and i truly love u guys.... make sure uols amiks k... sis afkar'z, u dah dpt award tapi leh tak u amik skali lagi :D and oso to those yg dah dpt but if sudi amik from me, jgn malu2 amik ya!




Ni plaks dpt dari adik comel ku, sis wanie .. again thx for this lovely gift and insyAllah berkat keikhlasan kita berkawan akan berpanjangan...do take care sis and be strong!


Again, i nak say thanks to both of them and also to those yg pernah bagi kat i awards..tq so much...i truly truly appreciate it and oso appreciate our fwenship!

12 comments:

atty's said...

sonok kan sis kalo dpt award..
takecare ..

rasp said...

atty's,
: a'ah feel dihargai gitu :D

Khas Lysha said...

kalo nak feel jln atas red carpet kaftan pon consider gown jugak ekekekek.. tahniah dpt awards.. :)

Dee said...

sis..i pun x buat n3 psl award..ingat jap lg nk buatlah..huhuhu..

rasp said...

khas lysha,
: tu lah kan sis..gown gak tu :D bangga dgn hasil tanahair hehehehe tq..

dee,
: buat jgn tak buat :D

lily lotus said...

so touching...

mamaadam said...

wah meriahnye red carpet hihi

sWeEtdARLinG said...

ooh sis thank you!! takpe, i double kan award ni kat my blog...

and i think, we can dating & breakfast saturday morning nanti kat ur fav mamak? insyaAllah, i calling² k?

rasp said...

lily,
: *ihiks* :)

mamaadam,
: bila lagik nak merasa red carpet kaannn :D

afkar'z,
: wokez and thx sudi amik, insyaAllah..boleh boleh boleh :D

AQisH said...

hehehe..tq ler krn sudi amek award tu..bila² kita dating pulak eh ;-)

azreen said...

sis...igtkan betul2 la ade red karpet tadi....apa2 pun award tu mmg sesuai utk sis.... :-)

rasp said...

aqish,
: makacih, sudi berikan :) dating, leh leh leh...

azreen,
: tipah tertipu ek hehehehe... tq :)