Thursday, April 9, 2009

... pokok duit ...

Kan syiok kalo betul2 ada pokok yg leh tumbuh duit..perrgghhh tak leh bayangkan betapa havoc satu donia :D Tapi tengok lah pokok i nie.... walaupun pokok kayu yg berbungakan bunga tulip kayu namun tetap tumbuh duit kihkihkihkih...



Merapu lak i nie ek...sebenornya tu duit nak bagi kat driver big boss i..duit toll... if letak dlm laci i leh lupa, ke nak buat2 lupa hahahaha so i letak je kat sini, jap gi dia masuk, i terus leh bagi kat dia..

18 comments:

e_ja said...

fuyowww ada pokok leh tumbuh duit ehh??..i nak benih dia rasp..pos kat i yer..benih yg siap dh tumbuh duit mcm dlm gbr yer..hehehe..

rasp said...

e_ja,
: hehehehe how i wish i leh bagi :)

lily lotus said...

juling mata...hehe

~Eila @ Along~ said...

wahh...nak duit tuu..pokok taknak..hehe

rasp said...

lily,
: uish...me pun slalu gak juling2 nie :D

eila,
: i pun kalo leh nak duit tu tau, uhuks2 tapi apakan daya slalu yg i dpt pokok tu aje :)

Moralle said...

kalau ader pokok duit, i pun nak taruk satu kat opis, heheh..

Izan said...

berkeping2... mintak sekeping.. =)

rasp said...

moralle,
: sis, kalo ada, i nak 2,3 leh hehehehe

izan,
: if i bagi u sekeping, kita share 50-50 leh :D

PerantauSepi1306 said...

bak mai sepokok ;D

masviona said...

ada pokok tumbuh duit mmg havoc teramat lah dunia nih...hehehe

tak tskut kena kebas org ke tuh sis letak kat situ??hehehe manalah tau kan

Shopaholic Mama said...

Sis, tu kecik sgt! Kalau ada pokok berduit, then I want a big tall one , mesti tamak sikit lor !

rasp said...

perantau,
: nah nah amiks...la apsal tak nak amiks :D

masviona,
: tu la kan sis :)

syukur Alhamdullilah tak..i dok dlm bilik and org j a r a n g datang, plus i letak hari yg i nak bagi ... pagi i dpt duit tu then dlm kul 11am camtu driver tu mesti dtg kat i..so far mmg selamatlah..

SHM,
: me oso want big tall ones tapi nak dlm 10 pokok..uish lagik tamak i nie heheheheeh

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

kak, tengok pokok duit ni teringat citer panca delima.. ala pokok daun emas tu.. heheh serupa la tukan

Dee said...

sis..i nk sis..bg kt i lah..bunga tulip tu i letak atas meja..duit tu i gi soping..wakaka!!

mummysyafie said...

sis..nak sikit..huaa....byk tu

azreen said...

kalo btul2 ade pokok duit kan best...syoknye nengok duit tu.....kalo bawak pi shopping mesti bestkan...:-)

rasp said...

mimi,
: adik beradik lah tu kot hehehe

dee,
: boleh boleh, boleh ... boleh blah hehehehe

mummy,
: kita share2 nak :)

azreen,
: i pun syiokkkk je layan mata kat duit tu..tapi apakan daya ku *ihiks*

ratna said...

kak..nak sekeping leh?