Friday, April 24, 2009

... ntah apa-apa ...

Me malas nak stori, tgk pics je lah iye...


Jeruk asam kelubi, i loike...



Rempeyek kacang, sedap... jeruk & rempeyek nie i beli ntah bila laa, kat JJ Wangsa Maju..time tu ada promosi food all over Malaysia :)



Ni plaks buah mangga Ima bawa dari kampung..i tak termakan coz masam so i sedekah to opismate lain :D

Syukur Alhamdullilah, Friday's here :) Ekceli minggu ni me agak ke-bz-an tapi still takmo blog nie bersawang..jadi n3 pun ntah apa2 kan hehehehe, takpe asal ada ek...

Neway, kemestian i untuk wish uols to have a great wiken. Take care and enjoy!

Hot Comments

19 comments:

ratna said...

saya suka rempeyek itu..

rasp said...

ratna,
: me oso..krup krap krup krap yum yum :D

[S]itie [B]Um [B]Um said...

jeruk!!

~ Lady ell ~ said...

jeruk tu mmg best.tp kalau mkn bnyk2 mesti batuks..

happy wiken sis...tk cre.:)

sWeEtdARLinG said...

have a great wkend to u too!!!

lily lotus said...

tq sbb bangkit my selera...

PerantauSepi1306 said...

uisssshhh masham, masham je semer... neway have a happy weekend to you too sis.. muahhhsssss.. :D

rasp said...

siti,
: yum yum ;)

ell,
: i bedal ok plaks sis *ihiks* tekak tebal hahahahahaha

u tooo take care...

afkar'z,
: tq laling...

lily,
: ame-ame... :) pssst selera cuti ke?

Shopaholic Mama said...

yep, you never fail to wish us a happy weekend always! You too have a great one!

Izan said...

jeruk???
tunggu balik msia la. kat sini tak de... huhuhuhuh

Moralle said...

jeruk aper tu ek, happy wkends sis:)

azreen said...

sis....saya tak pandaila makan jeruk asam kelubi tu...selalu tengok tp tak pernah rasa....

Khas Lysha said...

mangga yg masam?? meliurkan la.. hehe

hepi wiken 2 u too sis,.. ;)

mc ta said...

ish..kecur betul air liur tgk jeruk kelubi th..dah 10 tahun rasa tak makan. nak kena pi cari nih :-)

UnGu VioLet said...

slm.. ade award menanti di blog mar.. ade mase, singgah dan ambik yer.. slm syg..

~Eila @ Along~ said...

huhhy eila suke le jeruk tuuu..eila suke rempeyek..layan time byk keje..asyikkk!!

mummysyafie said...

kecur air liur tengok asam

eLLy said...

itu mangga klu dapat cicah dng kicap cili.. perghhh melatopzzzz

rasp said...

SHM,
: cam tak complete je kalo tak sempat wish :)

izan,
: buat lah sendiri jeruk tu sis, jez rendam dgn air gula leh kan hehehehe memandai je i nie :) takpe nanti makan puas2 :)

moralle,
: jeruk asam kelubi...i pun tak reti nak explain lah sis :)

azreen,
: kalo org tak biasa maybe kureng suka kot..i nie semua nya bedal :)

khas,
: eeeee bila tgk pics i dah terkecur oooo hahahaha

mcta,
: uish 10 tahun, lama tu..cepat gi cari ..

mar,
: insyaAllah sis jap gi i singgah..thx sayang!

eila,
: cam tak leh stop ek :D

mummy,
: a'ah kan sis :D

elly,
: memang lah sis, tapi i tak tahan masam2 sgt...nie leh terkecur balik hahahahhaah