Monday, April 6, 2009

... my monday ...

A bit ke-bz-an lah today so not much to update. Itu virus M pun dah hinggap kat badan nie. Neway nie jez nak share what my calendar have got to say in the month of April...



Out of clutter,
find simplicity.

Out of discord,
find harmony.

In the middle of difficulty,
lies opportunity...


~ albert einstein ~


Dalam setiap kejadian yg negative, pasti ada positive nye. Pada kesetiap kejadianNya, pasti ada hikmahNya. Terpulang pada kita untuk menilai situasi/keadaan itu dan juga macamana kita handle the situation, samada we look at it positively or negatively, tapi of cozlah kita harus cari penyelesaian yg baik/positive untuk kita kan ~ lebih kurang cenggitu lah maksudnya...

Have a great monday and a great week. If rajin/sempat i will update tomorrow k :D Take care uols....


Smooochhh & Hugs!!!

12 comments:

masviona said...

betul tuh sis setiap yg jadi tuh pasti ada hikmahnya...:)

Moralle said...

100% absolutely betul.......hv a great day sis :)

mc ta said...

betul..betul..betul... :-)

Lindah: Kamal: Nuha said...

akak..sayapun telah diserang virus MMMMMM..last weekkk...pastu pulak diserang M lagi tu..iaitu migrain lah gitu..hehehehehehehehebetul2 sokng setiap negative pasti ada positivenyer cuma kita tak tahu jer....

smooochh & hugs tooooooo

Khas Lysha said...

virus m ni mmg sker hinggap diawal2 minggu la..

hv a great week to u too sis.. ;)

rasp said...

masviona,
: a'ah kan sis :)

moralle,
: hehehe thx u too :)

mc ta,
: hehehehhe

lindah,
: ouch! migrain xsuka..u take care tau! :D

khas lysha,
: a'ah kan sis...tapi kalo hari jumaat..wah! sakan sronots hehehehe

nani dakgilachoc said...

wah mendalam tu..betul2..setiap yg negatif ada yg positif..terpulang pd diri sendiri mcm ne nak handle kan...take ur time k sis..muahhhh..

rasp said...

nani,
: sis, sedalam lautan pasifik tak hehehehehe :D take care!

Dee said...

kata2 yg berguna..emm...

rasp said...

dee,
: sila guna kan hehehehe

azreen said...

sis...i pun dah kene virus 'M".....tak tahula bile nak update blog tuh....

rasp said...

azreen,
: moga2 u cepat2 lah sembuh dari virus 'M' tu coz me winduu to hear from u tauuuu :)