Wednesday, April 29, 2009

... makan free ...

Last monday, our office held a 'Long Service Award' and oso 'Quality Day' hi tea ceremony kat Equatorial Hotel...

Long Service Award nie utk mereka yg dah berkhidmat for 5 and 10 years. Dolu, I dah pernah terima 5 years award tu :D Ramai gak lah recipients nye... Mula2 tu i malas nak join tapi tetiba big boss tak dpt attend and he roger2 suruh i join. Yabedabeduuu dpt makan free ....

sebelum and selepas amik food :D food tu sharing2 dgn geng


bread pudding yg sungguh yummylicious...



Memang i tak byk snap pics kan, sampaikan gambar i pun takde *ihiks*... itu bread pudding masssiiihhhh memanggil2 i muahahahhahahaa

15 comments:

Izan said...

sedapnya bread puding tu. sama la kita kalau pi makan2 mmg la tak de nak snap gambo. pk nak makan jer. hahahahah

Moralle said...

pagi-pagi teringin pulak nak break pudding......hrmmmm.....

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

sedap betul nengok gambor bread puding tu pagi-pagi gini

neezareef said...

wah2...smapi x sempat dan telupa nk snap gambo sndiri ya..asyik sgt ngn snap gambo makanan

~~ciklinn~~ said...

sodapnyer bread puding tu.... tingin lak nak buat

rasp said...

izan,
: mmg sedap sis, 2x oo i amiks *ihiks* a'ah lah sis, mmg i focus nak sapedek je keje nya hahahaha

moralle,
: alahai sis...meh sini i banjer u nak :)

CB,
: pelagi sis, silalah cari nanti :)

neeza,
: harus isi pewut dulu :D

ciklinn,
: bila dah buat silalah post kat i k *ihiks*

Dee said...

EQ nyer food not badlah kan..i dulu dpt award for long servis 10 years tau apa? sebuah jam yg berega RM8..cis..x gunanyer company..kedek..tp i dh resignlah from that company...hehehe..

rasp said...

dee,
: a'ah food dia so far mmg ok..baik hi tea, buffet lunch or ala carte...uiks tetiba teringat teh tariknya yg mabeles *ihiks*

mmg patut u resign sis from the company...kedek taik idung macin heheheeheheh

atty's said...

rasp..sedapnya bread puding tu..kasi sini skit..

happy weekend..ya !!

rasp said...

atty's,
: alamaks, dah settle dok dlm pewut laa sis hehehehehe...

u too have fun tis wiken :)

Blushwax said...

I love bread pudding! Hehe. Mcm terinspired to eat bread pudding this weekend.

lily lotus said...

bestnya dpt award gitu...i tak tercapai lagi...baru 27thn...masuk alam kerja pun just 5 years...

PerantauSepi1306 said...

reaki.. rezki.. makan mana leh tolak kan sis :D hehee

~ Lady ell ~ said...

u ni mmg murah rezeki kan sis...

AQisH said...

bestnye..i dh keje 12 thn kat sini..award utk long servis dh x dibuat lg :-(