Thursday, April 30, 2009

... looong wiken ...

Looks like it's gonna be a looooong wiken kan...

Kepada those yg nak balik kampung, drive safely, ingat pada yg tersayang. Don't drink, eat and drive! Ngantuk or letih kalo, stop dulu kat R&R and rest, refreshen and makan2 ya. Those yg nak gi holiday, enjoy ur holiday k and oso jaga diri baik2.


Since cuti i nie berlambak2, menimbun2 gitu, i decide i akan sambung cuti i lagi selama 3 harisss .... yabedabeduuuuuuu......nampak tak balance tinggal brapa lagik to habiskan for this year...51 days iye, bykkan, isk isk isk isk......
So dengan ini juga dimaklumkan, blog ini akan berhabuks ngehehehehe. Errmm, tapi rasanya i will do some auto publish kot... and let's hope takdelah kuar size font yg kecik2 sampai org tak leh bacakan ~ pernah terjadik ~ ngehehehehehe....

Again, take care my dar-links... be gud, notty a little, have fun and sentiasa beringat kepadaNya...

Berjumpa lagi di minggu depan, insyaAllah hari Khamis....smoooooccchhhh & huggggssss

12 comments:

Moralle said...

ayo yo......manyak nyer leave u......happy holiday sista.....take care......hugs sikit meh.....muachhhsssssssss.....

rasp said...

moralle,
: tu lah kan sis..byk sgt tu..ntah leh abis guna ke tak i pun tak tau... meh meh hugsssss....

Blushwax said...

selamat berehat! Shioknya!

Wah! Banyaknye leave you! Mcm ni boleh ambik one mth leave and go holiday in Europe. Best nyer!

Izan said...

happy holiday... cuti sakan no...

lily lotus said...

hepi hols sis! have a greattttt time ;)

ratna said...

selamat bercuti kak.. kakkk.. bagi sikit cuti kat saya.

PerantauSepi1306 said...

umangaiiiii banyak nye cuti sis... bak mai sket nak top up cuti den ni ha... tinggal 19.5 hari sajork

sWeEtdARLinG said...

waaaaaaaaaaaaaaaaah banyaknya cutiii... bak mai kat i skit.. ofis i mmg takleh carry forward.. huhuhuhu

neezareef said...

byk nye cuti sis...ptt g holiday jauh2an nih..

Shopaholic Mama said...

banyaknya cuti you Sis!!!
whatever it is, enjoy yr hols, you deserve it!

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

jelesnyerrrrrrrrr!!!:)

~ Lady ell ~ said...

wah..bnyk nyer cuti u..nape tk perabis.meh ar dtg sini..:)