Wednesday, April 1, 2009

... gumbira ...

Me hepi, me hepi...y? coz :~
Thx afkar'z for this lovely gift...i ikhlas tapi jauuuuhhh dok mengomel/mengomen kat umah u tu and u awarding me tis award dah cukup to make me smile :)

And oso sebab after berkurun lamanya dok terai bukak blog cik puan ungu nie tanpa berhasil ~ slalu kena abort program ~ tapi today i berjaya, yabedabeduuuuuu.... Tak tau sbb apa i leh buka mungkin sbb 'makeover' kot ~ nanti i stori pasai 'makeover' tu iye ~ apa2 pun i berdoa i akan dpt buka blognye sampai bila-bila!

Syukur alhamdullilah for everything....memang gumbira hatiku :D

6 comments:

UnGu VioLet said...

thanks yer.. selalu2 yer dtg blog mar... guna Mozilla Firefox.. klu guna IE, mmg kena tendang..

~ Lady ell ~ said...

wah..blog ungu violet dh boleh masuk tanpa ditendang?nnt ell try.

sis,u mmg selayaknya mendpt award tu tau.kt memana pn u yg tratas sis..mmg tk sia2 u sis..:)

Izan said...

congrates!! congrates!!!
anda sememangnya seorang blogger yang tegar =)

rasp said...

mar,
: insyaAllah dah leh slalu gi terjah kat ur blog sis :D

ell,
: a'ah try lah sis..

me appreciate fwenship tat's build thru the blogging world sbb tu seboleh2nye me go jengah umah semua, either sooner or later kan :)

izan,
: thx sis! me blogger tegar ke? errmmmmm...

lily lotus said...

u deserved it, sis!
anyway i nak tumpang gumbira hati too bleh..??

rasp said...

lily,
: meh kita gumbira k...the more the merrier sis :D