Wednesday, April 22, 2009

... emerald ...



My precious Emerald,

Happy Birthday Sayang!

Ibu doakan yang terbaik for you. Smoga menjadi anak yg solehah, dimurahkan rezki, dipanjangkan umur, sihat sejahtera dan menjadi umat yg mulia.

Jangan noty sangat tau, skit2 takpe :D hope you love the present tapi jangan lupa pelajaran plaks :) You've managed to fill my heart with happiness, joy, laughter and love but let's not forget the hard times tat we've gone thru coz it made us grow into better person kan..

You may have outgrown my lap,
but you can never outgrown my heart..
I am so proud you are my daughter..
and I love you alwiz, alwiz...

xxxooooxxxx,
~ ibu ~

25 comments:

sWeEtdARLinG said...

happy burfday to youuuuuuuu!!!!

semoga menjadi anak solehah

ratna said...

happy bday!!!! semoga menjadi anak yg solehah..dipanjangkan umur, sentiasa dimurakan rezeki dan sentiasa berbahagia.

ikiqzana said...

hapii besday tuk alwiz..

Dan juga semoga d pjgkn umur dan d murahkn rezeki. AMIN.

e_ja said...

hepi besday!!..semoga dipjgkan umur dan dimurahkan rezki..dan semoga sukses dlm bidang diceburi..wahh, mcm skema lak ayat ni kan..ekekeke..

PerantauSepi1306 said...

eppi besday to you too dear.. semoiga berjaya sentiasa dalam apa jua yang dilakukan dan juga semog amenjadi anak yang terbaik buat kedua ibu bapamu..

sis, if i were to get your wishes ni from my mum.. i'll be the most grateful person i've ever been... huhuhuhuhuhuhu, so touchy and so loving mumlah u ni sis.. i respekkk

eya said...

anak akk yg comey ni...epi besday..

(sori kak lame x komen,sbb link akk x terapdetkan..so cm lupe ingatan nk msk blog akk..)

lily lotus said...

aduhai cutenya dia...just like mommy dia!

hepi besday dear ;)

Shopaholic Mama said...

wohooo, Happy Birthday to Emerald sayang.

Listen to ibu - can be naughty but sikit sikit je! sporting betul yr ibu!

masviona said...

happy besday untuk emerald sis rasp ye....hehehe
moga membesar jadi anak yg solehah n kebanggaan org tua....:)

eLLy said...

hapy bday too youu
make your mum' proud of you ye..

Moralle said...

Happy Birthday Emerald sayang, doa aunty sentiasa bersama mu walaupun kiter tak pernah berjumpa....tanyer ibu naughty sikit-sikit camner ek??? hehehe...

sHwEeT ByAtcH said...

Epi burfday darlink emerald.. *muahhh*

Izan said...

rupa mirip mak dia la... =)

your daughters' name sume best2 belaka... pandai sungguh maka dia yang memilih... =)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

epi bday!!

rasp said...

afkar'z,
: moga2 sis :D

ratna,
: amiiinnn...tq sis

zana,
: amin, tq sis :D

eja,
: aminnn...moga2 ek sis :D

perantau,
: insyaAllah sis..amin..

apa kurangnya u sis..i pun tabik spring kat u tau..how u care for aiman :)

eya,
: makacih sis..
no prob sis, tapi i pun tak tau nak buek camna..coz i pun have a few yg links yg tak nampak updatenya and i terlepas pandang gak)

lily,
: mami nye cute?? fuyooo berkembanglah i hahahahha

SHM,
: thx sis... a'ah skit2 je leh :)

masviona,
: moga2 lah sis ... tq.

rasp said...

elly,
: tq..insyaAllah...

moralle,
: well kalo baik sgt ibu boring tak leh bebel, tapi tak leh lebih noti sampai ibu fenin..leh gitu hahahaha

dilla,
: thx sis dilla *smoochh & hug*

izan,
: ada mirip i ek, well anak ibu lah tu :D

siti,
: thx sis...

Dee said...

happy birthday to u emerald!!..mirip u lah sis..cun..

Cik Wanie said...

happy birthday dear,
semoga panjang umur & dimurahkan rezeki,
jadilah anak yg sebaik yg mungkin...

smile2 alwaz:)

rasp said...

dee,
: iye sis..macih *ihiks*

cik wanie,
: aminnnn... tq sis :)

~ Lady ell ~ said...

happy belated bday..harap masih tk trlambat nk ucapkan utk emerald.:)

betul ckp ibu tu..nakal sket2 tk pe..semoga boleh jadi kebanggaan ibu n ayah k...

smooch n hugs

Khas Lysha said...

alamak dah belated la.. tp still nak buat bday wish utk emerald..

happy bday,.. moga jd anak yg solehah..

a-as said...

happy belated birthday. May God Bless u dear...

auntie a-as

mummysyafie said...

hepi birthday to you..

neezareef said...

hepi belated besday emerald
sorry auntie lmbt wish auntie bz sana sini..heheheh

btw..dgr ckp mama..be a gud doter to ur family

Mama Azlina said...

semoga dia menjadi anak yg solehah..insya'allah...wah muka dia sejibik cam u la rasp...