Friday, April 10, 2009

... decorate ...

Meh sini i nak decorate skit blog nie..kasi cantik skit...kita tempek awards k..Ni dari sis attyfir and sis neezareef sbb jadik follower dorang...makacih ek sis... i soka sgt2...tanpa uols pun sapalah i ~ ayat sis attyfir nie *ihiks* i pun nak gak lah bagi kat i nye follower. Follower i tak lah seramai cam both tis pamos sistas ... but iklas nak bagi gak, hopefully uols sudi lah amik award nie iye..

Ni plaks dari sis neezareef . Tu la baik kan dia, asyik bagi awards je..again thx sis for tis lovely award..you are not alone too sis! The power of the blogging world kan, we are connected wherever we are :D and again to my 'dar-links' sudi sudikan lah amiks ek :)

9 comments:

neezareef said...

tengkiuu sis coz sudi menggantung award di blog sis yg sempoiii nih...muahhh

lily lotus said...

cantiklah the awards...i amik tau! hiksss...feeling anugerah bintang popular jap ;)

rasp said...

neeza,
: tq to u lah sis sudi share2 :)

lily,
: sila lah amik...i suka uols sudi amik..tu lah kan, rasa cam fofular gitu hahahaha

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

banyaknya awards.. macam menang oscar plak. hehehe

mummysyafie said...

sis, kena wat ucapan sikit ni

rasp said...

mimi,
: verangan cam gi oscar gitu :D

mummy,
: ala lupa lah plaks ek speech :D

azreen said...

nice award..... :-)

rasp said...

azreen,
: thx sis! :D

~ Lady ell ~ said...

sis,u mmg selayak nya dianggap sbg kawan sis...n tk heran kalu ada yg memberi awards.:) (ikhlas)