Friday, March 13, 2009

... strawberry ...

My opismate gi Cameron Highlands masa cuti Maulidur Rasul aritu. And she bagi ole2 nie..


Wajiblah kan strawberry...
and this i like...umbrella strawberry utk sapphire..tapi i tak leh bagi kat sapphire lagi..takut dia terluka or payung tu rosak coz dia tak pandai handle..so simpanlah dulu till dia dah pandai handle...suka banget...
Makacih daun keladi..lenkali leh bagi lagi nghehehehehe

16 comments:

neezareef said...

penuh dgn unsur2 stoberi
lawonyeeee

~ Lady ell ~ said...

cutenya payung tu...mcm sapphire gak.
buah strawberry tu menggoda betul lh sis...mcm memanggil2 jer...

rasp said...

neeza,
: cameron highlands & strawberi tak leh dipisahkan kan..

ell,
: jom kita ke cameron nak..kutip strawberi *wink wink*

lily lotus said...

aduhai tak sanggup nak gunakan umbrella tu..just so cute!

Dee said...

lawanya payung tu sis..sesuai utk sapphire..i x brapa suka lah itu stroberi..masam..hehehe..

Izan said...

wah... sungguh kiut payung tu... mmg sesuai ngan sapphire yang kiut... =)

Moralle said...

so cute the umbrella :)

rasp said...

lily,
: hehehehe..kalo kids pakai cute lah sis..cuba bayangkan i byk..adus, hancus :)

dee,
: i suka je ... dasar org kuat makan kan hahahaha

izan,
: kalo i pakai sesuai tak hahahahaha!

rasp said...

moralle,
: a'ah kan sis :)

IdaShah said...

cute nya payung
mesti comel sapphire bila berpayung

imz said...

alahai...comey2 nyer..geram tgk...

Cik Puan Mimi said...

strawberrykan memang sesuai untuk gegirl.. saya pun dahlama ngidam nak gi CH.. ni harus masukkan wishlist nak ke sana gak ni..

comel payung untuk sapphire tu.. nanti nak cari jugak la untuk emily..

sWeETdARLinG said...

so cute umbrella tuu....

eya said...

nak payung tuuuuu..comelnye

rasp said...

idashah,
: i lum bagi kat dia, simpan dulu..kalo bagi kat dia now, harus rosak dah tu :)

imz,
: i pun suka tengok..

mimi,
: ya haurs masuk wishlist..i pun dah lama tak jejak ke sana..rasanya dah almost 3 years dah.. harus u gi cari for emily sis, mesti cute je dia guna :)

afkar'z,
: cute kan sis :)

eya,
: leh leh..jom kta gi CH nak :)

PerantauSepi1306 said...

owhhhh the stoberi memanggil ai ke kemeren la sis.. ekekekeke.. neway stoberi celup in honey then eat so very the yummy... ;D

bertuah tau ada anak dara ni... mcm2 gaya leh torai