Thursday, March 26, 2009

... rezki jgn ditolak ...

Orang slalu berkata "rezki jgn ditolak" kan...


So nie memang rezki i, see yg ibu dan anak nie dah almost done..pakai sekali dua dah settle kan...



Yang nie i dpt free... yee haaa... i loike..sib baik bau dia pun boleh diterima dek deria bau i and my SH.. and the best thing is this was given to me by my kezen, from my dad's side, yg w'ouls tak jumpa for the past 20 years dah kot. She dah migrate dok kat aussie..so when my bonda was there, apalagi, roger2 and jumpa2 lah and she gave me this perfume! How thoughtful kan.....cam tau2 aje perfume i dah nazak tu...




Tq kak min! Smoooochh & hugs... Ada rezki i will go there and jumpa u & ur family!

Pasal me berblogging....insyaAllah i'm still round..for how long, well... i sendiri tak tau...but rite now..i am here, still, merapu-ing, still :)

13 comments:

Dee said...

sis..nk gi x warehouse sale tu on friday lunch hour..i doa2 moga boss u x masuk..huhuhu...perfume2...bestnyer eternity...shah rukh khan pakai eternity for men tu..

~ Lady ell ~ said...

sis,kazen u menetap kat sana...?kawen ngan omputih ker..?:)derang ni senag betul dpt duk kt sana kn..cam hubby kazen(ank angkat his aunty) tak de mende kelulusan pn..pegi sana sehelai sepinggang ikut wife die masih study,tp boleh hidup.quite ok la...

n kalau dpt barang free tu..mmg lh syok kan..:)

rasp said...

dee,
: tu la sis..i pun doakan dia tak masuk! if apa2 i roger2 u k :)

ell,
: a'ah kawen dgn omputih. dia pun bukan ade apa2 kelulusan pun..chenta punya pasal *ihiks*

mmg aaa sis, FOC mmg syiok kan!

lily lotus said...

tu dia...mmg u guys ni ada instinct yg kuatlah ;)

PerantauSepi1306 said...

parfum makes me crazy.. ekekekeke best aa dpt gift camni kan ;D

ala sis kalo sis merapu pun ai baca tau.. hehehe

yeah ni i high-five balik sis from smalam entry ;D

Izan said...

ramai gak yang giller perfume yek.. =) leh wat koleksi ni. botol2 sume cecantik...

Khas Lysha said...

nak jugak perfume free.. sapa nak bagi ek?.. hu hu..

a-as said...

so sweet..

sHwEeT ByAtcH said...

sis... jgn ade keterfikiran utk berhenti berblogging k..

nnti demam windu asmara Dila kt sis..

atty's said...

rasp..beshnya..dpt minyak wangi..
atty pun bulan nie kena beli new one..


rasp..takpe.ade idea..apdet..atty suka je..masuk blog rasp..

Lindah: Kamal: Nuha said...

akak jangan lupa VOTE EARTH yer..60minutes jerkk...wah mesti pergi keja pakai minyak wangi hadiahni kan...:D

e_ja said...

bestnyer perfume..i mmg hantu perfume rasp..hehehe..tp x prnh sape hadiah ponn..sume kene beli sndiri..huhuhu..so kenalah jimat2 pakai..hehehe...

Mama Azlina said...

bestnya dpt perfume...dah besar..seronoknya...n paling best..org bagi..heheheh..