Wednesday, March 18, 2009

... rahsia ...

Tajuk tak leh blah hehehehehehehe... sebenornya ngak ada apa2 rahsia pun jez tat i had lunch kat tempat resipi rahsia...Secret Recipe.

mine = lasagna + ice lemon tea (paberet drink)

hers = tom yam kung + cappucino

gift ~ chocolates for my precious gems

Big boss ngak ada apa lagi terus kan appointment dengan nona manis berbaju kurung ini, Dee ...ayu gitu dia berbaju kurung, slalu tengok dia pakai pants je. Had a lovely lunch chatting and story morry bagai... tapi yang kelakar tu bila food sampai, masing-masing keluar hp snap pics, continue sembang, food sampai, snap pics hehehehehe ginilah caranya bloggers kalo kuar makan..

ayu kan sis Dee berbaju kurung

Memang sedap lah makan kat situ walaupun itu lasagna ada skit masam sebab dibelanja... dah lah blanja bagi pulak coklat for my kids... thx ek sis...smoga bertambah2 lah rezki u nanti...and i truly enjoyed your company, a lovely person to be spending lunch with!

24 comments:

Cik Puan Mimi said...

kak, saya tengok lasagna dari SR tu tetiba dalam kepala nak ajak cik abang celebrate kat sini. nampak enak lasagna tu.. pastu boleh makan kek indulgence sekali.. tapi tak tau la kalau cik abang ada plan lain plak. alamat kensel ler niat saya tu. hehehe

neezareef said...

mmg comey pn dee bebaju kurung

makanan pn sedap2 belaka tuuu

cik wanie said...

wah wah wah,
patutlah x ajak wanie,
rupanya g dating ngn kak dee,
huk huk huk huk...

amboi manisnya kak dee berbaju kurung,
tapi mana gambar akk,
owh kena buka kat blog kak dee lah nie kan,
hik hik hik...

~ Lady ell ~ said...

ni yg nk menjeles nih.asyik berjumpan jer...sambil mkn2 plak tuh.:P

atty's said...

amobi..manisnya..dee berbaju kurung..
'

rasp said...

mimi,
: takpe sis, rezki jgn ditolak *ihiks* SR lenkali leh gi..

neeza,
: ayu gitu kan..mmg sedap aa sis food dia..

wanie,
: kalo wanie dekat harus i ajak tau :)

sweet kan sis dee berbaju kurung..

ell,
: bilalah kita nak jumpa kan..leh makan makan....makan lagi i nie..see my body lah kaannnn :D

atty's,
: tu lah kan sis..

eya said...

bestnye,np x soh kak dee banje kek?

rasp said...

eya,
: sbb pewut dah kenyang...dia ada offer tapi pewut kata no no dah *ihiks*

Izan said...

secret resepi my favourite place. macam biasa la kan kat italy mana ada secret resepi.. huhuhuhuh
tomyam my favourite too...

mc ta said...

ish..tgk entry nih, esok gak rasa nak pi SR. Kita suka makan kek ngan minum apple kasturi jer ..:)

a-as said...

hmm bestnya tom yam kung tu..lama tak pekena..;)

rasp said...

izan,
: alahai, cian kat u..nanti balik mai sini terjah SR k :)

mc-ta,
: kek SR mmg super duper yummy aaa sis ;)

a-as,
: i slalu pekena tom yam kung tu tapi so kali ni try lasagna dia..tapi syg masam skit aaaa :)

eLLy said...

Dah lama tak berahsia ..

eh dah lama tak gi RAHSIA hu hu

Dee said...

hihihi..u ni kan..jauh2 lg senyum2 tgk i berbaju kurung..sib baik x ujan lebat + banjir ari tukan..kehkehkeh...thx sudi lunch ngan i..

rasp said...

elly,
: biorlah rohsia hehehehe

dee,
: mcm satu kezutan sensasi gitu hehehehehe tapi mmg ayu wei :) the pleasure was all mine dearie!

Zanna_MamaBatrice said...

erm erm erm
x tahu nak comment...tp nak gark tinggal jejak

best erk makan2 ngan blogger...leh chit chat..leh gossip2...ha ha ha...

mmg ayu ler kak dee ngan baju kurung tu....

rasp said...

zana,
: jejak mu dikesan *ihiks*

mmg best jumpa blogger sis, agaknya bila lah plaks kita nak berjumpa kannn...

PerantauSepi1306 said...

sis resepi rahsia memang ada rahsia mengancam perut pembaca blog sis nie.. ekekekeke ;D

rasp said...

perantau,
: iye ke hehehehehehe

lily lotus said...

hai..bilalah ada rezeki nak jumpa 2 akak ni...teringin bangattt :D

Khas Lysha said...

mmg ayu sis dee ni..
sy mesti akan tya soalan ni.. biler sy nyer turn???? he he he

rasp said...

lily,
: tu lah kan sis, insyaAllah ada jodoh kita :D

khas,
: insyaAllah one day kita jumpa k :)

sWeEtdARLinG said...

dah lama tak ber'resepi' rahsia ni...

Mama Azlina said...

1st time tengok dee berbaju kurung...2nd time mama jumpa dia pun..dia pakai pants..
sedapnya makan kat secret recipe..my fav is brownies cake and ice cream..sedap nya...