Friday, March 27, 2009

... makan time ...

Yes, it's Friday! Yabedabeduuuuuuuuuu....

Neway, dapat panggilan for lunch date today..wokez set, walaupun hujan kami berdua sanggup redahi demi mengisi perut kami muahahahaha...

Yup, we went to Johnny's, Sg. Wang ke Bukit Bintang, tak tau lah i tapi both dlm satu building tu kan hehehehe so tak kisahlah, yg pastinya kat Johnny's lah...



I date dgn sapa lagi kalo bukan Cik Puan Dee nie...uols jgn jeles ek coz kami slalu date2 nie... bukan apa, our opis is very nearby and both of us jenis tak kisah nak jenjalan nie...tapi syarat both our time free aaaa..especially myself...kalo big boss elek baru leh kuar...btw, big boss, congrats on your winnings! eh! kesitu plaks i, mcmlah dia baca blog i kan ngehehehe...


W'ouls amik set B, coz berdua je kan and tak abis makan pun :( and our drinks..cik adik nie minum lime and me cuba teka air apa....ya betul....es lemon tea nghehehehe!




Ha nie sayur2 yg tengah tunggu turn nak kena campak dlm sup panas tu .... time sejuk2 hujan nie mmg sedap makan sup panas2 nie yum yum...

Laling, tengah fishing ke tu...ha tu dia dpt sekor udang :)


Lepas sok sek sok sek, bergossip bagai, ~ eh mana ada we gossip, w'ouls baik tau ~ w'ouls pun balik laaa...sib baik time balik hujan dah reda kan sis :) Neway, makacih laling for ur time and company! I enjoyed it! InsyaAllah bila free nanti, kita outing lagik ek .... sapa nak join, roger2 lah ok...

Btw, I wud like to wish ouls to have a fun-tastic, happy wiken!! Those yg bergathering di melaka or mana2... enjoy urself.. those yg nak attend weddings, makan kenyang2 hehehehehehe and jgn lupa take care!


Glitter Graphics





Smoooooooccchhhh & hugggsss

* JANGAN LUPA ESOK!!!!
JOM KITA TUTUP LAMPU KUL 8.30 MLM....
EARTH HOUR *

16 comments:

lily lotus said...

huaaa! nak join...uhuk uhukk...nape lah opis kita tak dekat...hehe

rasp said...

lily,
: uwaaa tu lah kan....kalo tak leh dating2 :)

eLLy said...

best nye Jonnyy ....


okey esok tak lupa ;-)
harus ku tutup lampu awal awal ..

Lindah: Kamal: Nuha said...

yeap vote for earth..only 60minutes

PerantauSepi1306 said...

vaaaa so very the best la sis nie.. gi johnny tak ajak ai tau ;p

neway happy wiken 2 u 2 and jommsss kita totop lampu ye malam esokkk :D

e_ja said...

bilalah dpt join dating ni..hehehe..

Izan said...

wah... layan steamboat dua org jer ke.. dasyat!!!!

~ Lady ell ~ said...

ewah cik dee..boleh buat iklan restaurant seafood la...

Khas Lysha said...

aalaaaa nak jeles jugak.. ekekekek
sedpnyer nyum nyum,..

neezareef said...

bgs la uolz salu jmpa2an mkn2an

rasp said...

elly,
: time sejuk2 makan kat johnny's mmg laaaayyyyaannnn...

lindah,
: true dearie ONLY 60minutes je!

perantau,
: next time i ajak k :D camlah ada no contact kan kan kan...

e_ja,
: tu la pasal kan...bilalah agaknya :D

izan,
: a'ah berdua je, tu yg tak habis tu :(

ell,
: hahahahahha a'ah kan :)

khas,
: mmg sedaaaaapppppp.....

rasp said...

neeza,
: a'ah yang, tapi lelama body i yg 'chomel' bertambah 'chhommeell'

Dee said...

cis..u lg pantas ye sis..mentang2 bos xde..laju je hapdet..arh..ada sapa2 nk ikut kitorang gi corus this friday? nk book bas ni..jom...

rasp said...

dee,
: skali skala sis i laju skit dari u :) wah mcm confirm je kan leh gi padahal mulut still terkumat kamit doa boss tak masuk haritu nghehehe!

eya said...

date pastu mkn2..adeh..

sWeEtdARLinG said...

i dah promise tu my mom, next her visit to KL, i'll bring her to eat at Johnny's alpha angle