Thursday, March 12, 2009

... kreatip ...

Mood ding dong so kita layan pictures je k....kreatip kan manusia nie :D



Goalkeeper


Footballer Conductor


Weightlifter


Rooster


Peacock


14 comments:

Izan said...

sungguh cantik dan kreatif... pandai la sapa yang mereka ni kan???

Moralle said...

so creative kan sis......cantik pulak tu :)

PerantauSepi1306 said...

aiyohh sis.. awat ding dong lak nie... xper sok dah wiken.. dan next pun dah coti skool .

hmm mmg kretip idea tangan ni kan :D

rasp said...

izan,
: confirm not me *ihiks*

moralle,
: a'ah cantik kan sis..

perantau,
: tu la sis, tak sabar nak sambut the wiken :)

neezareef said...

tersangat la comelnye

~ Lady ell ~ said...

wow..mmg kretif n pale otak derang tu ada je idea ekk.

lily lotus said...

nak try buatlah..haha :P

Dee said...

sgt2 kreatiflah sis..

rasp said...

neeza,
: kan sis kan :)

ell,
: berseni gitu :D

lily,
: a'ah cuba lah buat sis, minta tolong abg & hero kecik ngehehe :D

dee,
: tu la pasal :)

imz said...

wah..pandai yea..bijak jgk tu..tak pikir aku

Cik Puan Mimi said...

very very nice, kreatif, inovatif.. marbeles la .. mesti orang ni orang seni!

sWeETdARLinG said...

dah pernah dapat email regarding picture jari jemari ni... memang kreatif!!

eya said...

la,x psn td...tenung lame2 br nmpk tu tgn..aisemen,kreatif bangat sih

rasp said...

imz,
: a'ah kan sis..

mimi,
: mestilah kan sis :)

afkar'z,
: tu lah kan ... kreatip!

eya,
: hehehehe mmg kreatip sungguh!