Friday, March 13, 2009

... kaput & wiken ...

Finally, friday is here...adus! me totally looking forward for the wiken...why? minggu nie me kebzan, a little bit exhausted and mood ding dong skit...so wiken nie leh release stress dgn famili kan :D

Free Myspace Comments

Probly nowadays i susah skit nak update aaa.. PC kat umah prob, slalunye i update mlm2 and auto publishkan, now tak leh. CPU kaput akibat my lil' princess nye secret aktiviti.. ntah amende dia buat dah kaput...ntah bila baru nak antor repair...lappy SH, kalo leh i takmo kaco...so camne tu... kat opis leh update tapi keje menimbun plaks... So if i lama tak jenjalan kat ur blogs or update, pepaham je lah iye..masalah teknikal. Nak masukkan lappy dalam wishlist ke? errrmmmm haruskah? akan dipertimbangkan...takmo membazir $ zaman2 ekonomi yg kureng skarang nie :D

Well watever it is...takmo pikir2 sgt...let's enjoy the wiken... do take care and have a beary wonderful time! :D

p/s : now kat opis... thursday, kul 6.45...bukan i mengular iye..dah way after opis hour..n3 auto publish!

13 comments:

Moralle said...

take care n happy wkends sis, muachhhssss...

rasp said...

moralle,
: u tooo sis...smooocchhh!

IdaShah said...

aiseyyy...sapphire dah rosak kan pc yer

*ayu* said...

happy weekend sis! muah muah

Izan said...

happy weekend.. leh rest kepala otak yang serabut ni. =)

imz said...

happy weekend yo..!!

Shopaholic Mama said...

hope you had a great weekend & revitalise yr energy to start the week!

~ Lady ell ~ said...

'kau sentiasa dihatiku..'

wah!ayat..sis,jgn pikir sgt eh.rilex jer..mana tau ada rezeki trcampak,satu lappy utk u..:)

eLLy said...

emm.. gunakan lah Harta company sebaik yg mungkin.. seperti saya jugaaa ;)


tak kisah la auto ka manual ka asalkan ade N3 ;)

neezareef said...

sis,
kaput tu ape ek

Cik Puan Mimi said...

sian kak lappy buat hal, betul tu, dengan keadaan ekonomi sekarang ni kena la jimat cermat, tapikan kalau dah lappy pun 'sakit'.. nampaknya kena jugak la masukkan dalam wishlist.. hehehe

kak alamat saya,
Nazathul Hamimi Abdullah
Arkib Negara Malaysia
Jalan Duta
50568 KL

Dee said...

xpe..u don't hv to explain..we r not ur bosses sis..u buatlah apa u nk buat ngan reta kompeni..hihihi..

rasp said...

idashah,
: a'ah la sis uwaaaa

ayu,
: tq sis..mmg hepi smmmoooccchhh

izan,
: a'ah sis, resting day! fun day!

imz,
: yo o o..tq!

SHM,
: thx sis..mmg looking forward!

ell,
: phewwiiitt bahasa jiwa bangsa gitu :)

sis, cuba u campak2 kan lappy tu satu, leh i tolong tangkap :)

elly,
: hahahaha tu lah kan :)

neeza,
: kaput aka rosak aka jahanam uwaaaa

mimi,
: hehehehe tu la masih dok timbang pukal pikir nak, tak nak, nak, tak nak :) btw, tq for the info!

dee,
: ya boss, tq boss :)