Tuesday, March 31, 2009

... head gear ...

Sapphire dgn head gearnye ... uols prasankan sapphire nie mmg suka sgtlah buat fashion statement dgn 'topi-topi'nya kan... ha nie tgklah..neck rest tu apa yg dia buat..hehehehehe...layannnnn





Amacam....ada yg mau tempah tak? hehehehehe

19 comments:

atty's said...

ekekekke..mcm2 hah gelagat sapphire..gelak auntie..tgk.

neezareef said...

wahh wahhh..memacam leh aje nk wat accesory ek

Dee said...

i nk tempah sis...ngan model2nyer sekali..

Izan said...

pandai bergaya lak tu si cilik ni.

Zanna_MamaBatrice said...

kreatif tu sis
nak tempah satu leh..
tp nak budak tu jer...he h ehe

PerantauSepi1306 said...

so tiut.. ;D auntie tempah sa la camni.. hehehhe leh ganti headband auntie yg lama ni, hehehe

rasp said...

atty's,
: tu lah kan sis..i tgk live lagik lah tergelak..

neeza,
: a'ah sis..dia agak leh muat kat kepala harus lah dia cuba letakkan :)

dee,
: hahahahahaha..sanggupkah?

izan,
: dia mmg syiok bab2 verangan nie sis..

zana,
: hehehehe model not for sale :D

perantau,
: leh leh...sanggup ke pakai? hahahahaha

eya said...

alololo...somelnye dia..tupi tuh,adeh..bukan topi la..ekekke

Mama Azlina said...

ala..tomelnya dia..kecik2 dah pandai jadik model "topi"..hehehehh...

Moralle said...

hmm tantek headgear tu, aunty moralle leh tempah satu tak for kak yana n kak arin, heh...

sHwEeT ByAtcH said...

Ni next Kimora simmons ni..huhu

sHwEeT ByAtcH said...

Ni next Kimora simmons ni..huhu

sWeEtdARLinG said...

hehehehe... kreatif!! nanti leh tolong auntie amy design topi lak k...?

Shopaholic Mama said...

when Sapphire grows up, she will certainly have a good laugh over this pic!

e_ja said...

alululu..somelnyer sapphire dgn neck rest tu..adoii lah kreatif lak dia letak bnda tu jadikan topi..hehehe..

lily lotus said...

design baru ni, mesti ada designer tiru nanti

rasp said...

eya,
: tu la pasai, ada dia kisah benda tu topi ke tak, idoknya :D

mama,
: heheheeh 'topi' yg tak leh dijual tu :)

moralle,
: aunty tak nak satu utk aunty sendiri ke hehehehe

dilla,
: ni bukan kimora, ni kimono hehehehe

afkar'z,
: takut tak laku je topi2 aunty tu :D

SHM,
: tu lah kan sis :)

eja,
: selagi benda apa yg leh letak kat kepala harus dia cuba sis :D

lily,
: hehehehe i rasa designer tu mesti menyesal tak kesudah kalo tiru :D

~ Lady ell ~ said...

nak tempah2..bape bayaran ni.jgn memahal sgt.tk mampu .:)

rasp said...

ell,
: leh syarat u kena pakai & jalan satu kampung..i bagi free lagik hahahahaha