Wednesday, March 4, 2009

... gengstarz @ santini ...

Ekceli sis Dee nie dah 2, 3 kali ajak i lunch but disebabkan kebzian tahap maksima impak gitu i terpaksa turn down. Tapi tengahari semalam tetiba plaks big boss tak jadi masuk opis, so line clear lah i nak kuar lunch aka mengular ;)

So, kul 11.45 i roger2
sis Dee nak set appt for lunch le. Aiseyman, dia ada date laa dgn bloggers tapi dia ajak i join gak. Mula-mula tu i shy2 meow coz i kenal sorang jek lagi 2 tu i tak kenal tapi cam sronots jek pulak kan...orang kata tak kenal maka tak chenta kan so i decide oklah i join...biasalah i nie kan slalu last minute nye case..sebenornya i ni agak pemalu & pendiam so takut org tak suka jumpa dgn i :) dlm blog leh pot pet pot pet, tapi bila face tu face, me slalu kelu seribu bahsa tau...

Neway, dah set time jumpa dee, off we walked to KLCC...iye jalan kaki iye dlm 15-20 minutes... berpeluh2
i, mau turun 10kg berat i hahahhaha ~ in my dreams ~ Sampai2 tengok semua dah ada... dah start sapedek dah pun... sowi ek geng w'ouls terlewat sebenornya i yg bersalah, ya ampooonn...

Wanie (alamak cam artis, muka tercover plaks), Ayu, Miss DianaKay and mama wanie (sporting giler mama dia, mmg best!!!) tengah rancak sembang while Dee dgn i dok check out the menu kat Santini, KLCC.


I nie kalo dah penat jalan mmg tak suka makan heavy, so i berjaya memujuk Dee share dgn i the sandwich...sib baik share kan Dee, tu pun kentang tu tak habis kita makan...air i, biasalah ice lemon tea and utk Cik 'diet' Dee plaks minum fresh lime... isk mereka2 berdiet gitu tau, haruskah i join *ihiks* adus very the mengeliat ooo bila bab2 nak join diet nie...slowly lah nanti ek kihkihkihkih..


Tengah dok syiok bersembang dengan mereka-mereka yg mmg happening, zass Dee kuarkan FM bagi kat i and the rest...i loike! cute tul froggy tu heheheheh makacih ek Dee, lenkali leh bagi lagi hahahaha..then ayu plaks bagi cokolat..wuhuuuuu...ooopppsss kejap je dah lupa pasal nak diet..kihkihkihkih...thx ek ayu for the delicious yummy yummy FR tu :)



Dah settle makan minum bagai, time to angkat vontot gi keje... sempat i snap pic dgn wanie yg sungguh jovial and friendly nie...she mmg superb lovely lady, sungguh sopan gitu ~ siap cium tangan i bila salam ~ tapi kalo dah jumpa geng tak hengat donia dah kan.... If tak silap i today cik wanie kita dah verankat pulang, safe trip sis! Sis Dee ni lak leh buat statement tak leh blah tul..sebelum jumpa depa tu, leh dia ckp kat i, kali nie jumpa dia tak mau sembang sgt..nak diam...hahahahhahahahaha iye lah tu... tup tup jumpa pot pet pot pet non stop coz she mmg peramah gitu... ala sis, jez be urself! heheheheh tak yah le nak verangan nak jadik pendiam, it's totally not u!

Ala dengan Ayu & Miss DK tak sempat lah plaks pics together...Ayu yang sememangnya ayu tapi very the friendly tu i dah jumpa masa kat pavillion tu... Miss DK plaks 1st time jumpa...perggghhh putih gebu lip lap lip lap tau dia nie... lip lap lip lap tu sbb muka dia leh tukar2 kaler aaa, bila she hepi banget, muka jadik merah, bila dah cool down, putih balik hahahahahaha...jgn marah iye laling..u mmg gorjes and sweet lah!

Before betul2 nak angkat vontot memasing, harus bergambaran di tempat kejadian kan....syiok tul jumpa semua nie...they are very jovial, hepi, happening, friendly...smoooocchhh to uols .. take care tau! Hope one day kita jumpa lagik!

MY LOVELY GENGSTARZ @ SANTINI, KLCC

28 comments:

Shopaholic Mama said...

yelah Sis, mula2 malu nak jumpa, tapi lepas tu, asyik nak gather gather je! fun kan?

a-as said...

amboi..bestnyer jumpa kawan2 blogger ni.
I kena call u kakak rasp after this, sebb Miss DK dah reveal ur age *ihiks*

~ Lady ell ~ said...

eii..jeles tau.nk join jugak...

Moralle said...

adeh adeh tersangat happening nyerrrrrr.....beshhhhhhhh gather-gather kan sis, hehe....

rasp said...

SHM,
: true sis...mmg syiok aaaa speshly if sekepala *ihiks*

a-as,
: hehehehe ooopss no prob sis, boleh aja :)

ell,
: meh la kl kita ronggeng hehehehe :D

moralle,
: mmg best bila semuanya ok kan sis!

sWeEtdARLinG said...

waaa syoknya jumpa bloggers....!!

i pun kalo ada gather2 ni malu laa nak join...

lily lotus said...

sedang menjeleskan diri ni..hehe..napelah jauh dgn my opis :D

rasp said...

afkar'z,
: tu la kan...tapi bila dah 2, 3 kali jumpa rasanya dah ok kot kan..

lily,
: jgn lah jeles..nanti2 kita lak jumpa2an :)

*ayu* said...

rasp!!!!!
bestnya jumpa kan?
ada berita sikit lah.. wanie & mama dia accident petang tadi... the car was bad!!!
alhamdulillah, derang berdua x de apa.. but sangat terkejut & panic.. nanti ayu update lagik ek?

Diana-k said...

kak rasp!!!!
amboii amboiiii..
lip lap lip lapppp yerr...

eh akak pendiam ke??
muahahaha......cam takkkk jer..
tipuuuuuu..kihkhihkhkhi..

had soo much fun..nak2 ader 'org' blanje...laggikkkk extra fun gitu....hiihihk..
nice meeting u kak.. nanti repeat lagik!! kak ayu lak blanje..opsss...

rasp said...

ayu,
: ya Allah ayu iye ke...jengah gak ke blog wanie dok tunggu news dia...sib baik both are ok...terkezut i dgr stori nie..i tunggu u update aa...

miss dk,
: hehehehe..lip lap lip lap yg gorjes...
me nyampuk2 jek ckp...
the pleasure was all mine dpt jumpa pamos bloggers cam uols!

sHwEeT ByAtcH said...

uwaaa~~~
smpai skrg Dila xjmpa sape pon except those yg mmg dh kenal...
jelez2 ni

a NuTty StuDent said...

apa khabar akak?

wah bestnyer jumpa2 member..siap tukar2 hadiah..saya suka sangat tengok froggy tu duk rilex-rilex camtu...comei..wah nanti saya balik Msia boleh jumpa kat KLCC..since akak punyer tempat keje pun dekat situ kan..ngeh..ngeh..ngeh..tapi taklah shy2...hehehehehehehe

regards

e_ja said...

huwaaaaa..me jeles taw!!..seronotnyerrr dpt jumpa2 mcmni kan..:D

atty's said...

sonokkan jumpa2 sis..
kita bila nak jumpa lak..sis..? hehhehe

AQisH said...

rajin betol u all ni berdating² eh ;-)

dakgilachoc a.k.a nani said...

syoknyer kan..huhuhu...sodey takpat join...

Dee said...

hahaha..napa sis pecahkan lobang ckp i nk diam2 je bila jumpa dorang..ciss..tp xlehlah sis..org gemini kan..very talkative u know..

wah psl update jumpa bloggers ni..kali ni dee surrenderlah..kalah dah..dee yg last skali ni..kalo cik wanie kita apdet dululah..

sorry x bgtau u psl wanie..she did sms me..i thot u pun dpt sms tu..nti kalo ada update..i let u know eh..

PerantauSepi1306 said...

amvooiiii very the happening sis kita ni.. dalam bz dia nyompet tau 2gether-gether tu siap cik Wanie dari AS pun adooo... very the happening lah u ni sis ;D

eLLy said...

sy0k nye berkumpul ramai ramai..

korang dekat boleh la.. kita terkonteng konteng je sesorang kat cini ;(

imz said...

wah..best2..ada perjumpaan beramai2..mesti enjoy kan...

Khas Lysha said...

biler la sy dpt join perjumpaan blogger gini ek?????.. hmmmm

IdaShah said...

cute nya fm katak tu
pndi kak dee pilih
best lah jumpa ramai2

rasp said...

dilla,
: insyaAllah nanti kita jumpa k ;)

nutty,
: mmg sronots dpt mengeratkan silaturrahim kan sis, walau shy2 meow...insyaAllah bila u balik kita jumpa k..boleh i cubit2 pipi nuha :)

e_ja,
: kita bila lah plaks kan ...

atty's,
: tu la pasal, kita nie bila lah plak kan..

aqish,
: bila ada peluang, harus i grab :)

nani,
: alahai..next time u join k..

dee,
: ooopss terpecah plaks rahsia u ek, jgn marah iye...

peramah tu an aset tau..jadi cam i, sampuk skit2 je..tak reti nak sembang..rugi ooo

takpe, wanie dah roger2 dah sis.. syukur dia & mama ok kan :)

perantau,
: last minit je sis i join tu..tetiba la plak big boss takde kan, so amiks peluang aaa :)

elly,
: nanti2 kita buat appt tul2 utk meeting then leh sis kan..

imz,
: mmg enjoy tul sis..havoc tak hengat donia :)

khas,
: insyaAllah nanti dapat le sis..

idashah,
: cute kan sis..i loike! a'ah sis mmg sronots :)

cik wanie said...

to my luving kakak...

1stly,
thx so much sbb sudi jumpa dgn wnaie,
mmg last minute punya plan,
sori sgt2 sbb x bawa apa2 buah tgn tuk akk dan yg lain2....
urm...

pasal eksiden tue,
wanie x tahu no p akk masa tue,
apapun skg nie wanie dah kembali ok dan kembali bertugas,
hehehehehehe...

nanti kita jumpa lagi ok:)

~hugs~

rasp said...

wanie,
: i'm honored dpt jumpa blogger yg pamos amos cam u tau...your fwenship dah memadai dah sis :)

takpe, janji u & mama slamat sis :)

insyaAllah..

*hugs* *smoooch*

方大同Khalil said...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

33 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色