Wednesday, March 25, 2009

... any idea ...


Hi semua! I'm around but bz skit and it's like a blue week lah tis week...it's like waking up on the wrong side of bed everyday nowadays...

Why? I pun tak leh nak jawab.... Agaknya virus M dok melanda kot...mood swing pun agak ding dong..body pun rasa lemah semacam jek. Probly about time i amik some supplements plus one thing that i must really do ~ d.i.e.t. ~ the one thing that i have been procrastinating!

Ekceli my mood to blog is getting lower and lower by the day and ilham pun makin dok gersang. Plus starting to feel tat tis blog of mine is a getting on the road to 'boring'ness! What i mean is that my blog entries nowadays i dah start rasa membosankan to read...Teruk tul mood i rite now kan...

Neway, this is jez a little note to say that i am around, i do blog hop & leave jejak. And, on my n3s, ya ampon if memboringkan and i will try to spice it up a little bit...any idea, anyone?

Looks like i dok merapu apa benda ntah lah nie...so before i bore u guys to death, i better pen off now...til then, do take care uols...

Smoooooooocchhhh & huggggssss

11 comments:

atty's said...

rasp,,jgn benti memblog ye..
nanti ade idea..sis hapdet ye

Izan said...

oh tidak.. bila virus M menyerang mmg susah la nak baik. hehehehhe..

tangkap la banyak2 gambar ur daughter and post kat sini. she's so cute. like to see her...

~ Lady ell ~ said...

alah sis..jgn la ckp camtu.nnt ell rasa sunyi plak..ihiks*

apa kata u citer asal usul u,zaman sekolah u,zaman bercinta u,n bg sket guide apa2 yg patut...:)pastu buat part2...

citer jugak mcmmana terciptanya blog ni,nape guna nickname,url n title blog nih.amacam? ^_^

sis,u tau tk..tetiap hari blog sis yg ell bukak dulu tau..sbbnya ell tk nmpk dlm blog list, posting baru masuk dr blog u nih.

Mommy Lily said...

rasp, ramai yang sayang u kat blog tau...

hehe mami pun mcm malas juga nk berblog nih. kekeringan idea la tk macam dulu2..tp nak stop terus sayang juga..
entry je la apa2 je yg terlintas okey

keep on bloging sis! ~Love, mommy lily

neezareef said...

blog menyepi x semestinya kna benti...tau tau...

rasp said...

atty's,
: insyaAllah sis..thx!

izan,
: tu la..virus M nie mmg bahya!
susah lah sis nak take her pics..sbb she tengok je camera terus rapat kat i nak tgk the pics..padehal lum snap pun..then she run here and there tak sempat nak snap..kalo snap pun gambor blur..aiyooooo

ell,
: ntah lah sis, me very the ke-malas-an...tapi tengok lah camner..
nak tinggal syg sgt, especially surrounded by great fwenz kan..

ideas u tu very, very gud..akan ku pertimbangkan *ihiks*

mami,
: i pun love all of my fwenz..

tu lah kan mami, nak tinggalkan sayang tapi ntah le...but for the time being i will continue..thx mami!

neeza,
: ok ok! blog berhenti tengah amik mood balik :)

Shopaholic Mama said...

uweekkkkkk! dont stop!!

I know hot you feel, sometimes mcm nak give up blogging when idea dah dry but mcm sayang pulak nak let go!

Dee said...

eh..jangkit ngan sapa ni...jom gi mkn kt bangunan kfc..kita blog psl makanan dorang..my bos kt sedap..jom2 cari bahan blog..wakaka..

p/s: jgnlah stop sis..nti i mish u..huhuhu..

rasp said...

SHM,
: tq for ur understanding..dilema gitu *ihiks*

dee,
: tu la pasal.. bangunan kfc..errmm food dia ok je i think..

for the time being..me still here!

lily lotus said...

jgn tergoda dgn bisikan2 syaitonnn itu...huhu...still need u in this blogging world sis

PerantauSepi1306 said...

no worry sis.. rehat jap paih tu yeszaaaa misti macam2 idea kuo.. btw samalah kite sis.. body rasa letih jer.... maybe it's time kan... huhuhuhuu