Wednesday, February 25, 2009

... sure heboh ...

Last Sunday, w'ouls had a mini family gathering...well ekceli utk bekfas je :D So fav. spot w'ouls haruslah Restoran NZ kat Wangsa Maju...naper kat situ, sbb most family members dok kat area w.maju, setiawangsa, keramat jadik kami yg jauh skit, haruslah give in kan...but no hal... asal dpt jumpa, w'ouls hepi jek!



So pepagi jumpa pot pet pot pet, catch up crite yg dah ketinggalan eg: "how's ur trip?" "when's ur trip?", "kyra dah leh jalan ke?" "sapphire dah leh ckp ke?" "eh! aunty tak tau pasal..." very the sure heboh gitu, crossline pun ada :D one big happy family, i rasa ada dalam 20 lebih family members yg datang... pics yg baby's 3 org tu, besides my 3 doters kan, yg dua lagik tu my niece and nephew, anak my brothers .... dari kul 9 am sampai kul 11.30 then my family excused ourself sbb ada hal skit...yg lain tu still melekat kat sana till kul 1 rasanya, sambung lunch kat situ :D
W'ouls ada hal ape ek? Menunaikan janji pada aqua.... bila dah dpt, ha tengoklah, asyik tul dok main... stop utk makan, minum, nature call, solat je...then he is in his own world ssaaaampai lah ke saat nak masuk balik asrama.... well, i'm hepi tat he is hepi with his present and he surely deserves it! :D


Smoooooocchhhhh to my darling gems!!!!

21 comments:

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

restoran AZ tu famos sangat, tapi kita belum pernah sampai lagi saner

Zawir Al-Hamidi said...

Restoran AZ ni mahal tak ?

sWeEtdARLinG said...

Sis...
Kalo nak pi NZ habaq laaa.. mana tahu leh dating

lily lotus said...

huhu! sure havoc giler kan..tp itu yg best

rasp said...

cb,
: sis sebenornya takde apa2 lah sangat kat situ pun... cam restoran mamak biasa jek :D

zawir,
: tak lah mahal..cam restoran mamak biasa jek.

afkar'z,
: insyaAllah nanti i habaq kat u..tapi kan sis, slalu nye ke NZ nie kes last minute..cam bekfas ni, hari sabtu malam baru dpt info :D

lily,
: mmg best lah dpt jumpa sanak sedara kan sis :D

[S]itie [B]Um [B]Um said...

wah!! dekat dh ngan umah saye.. wangsa maju seks 10!!

AQisH said...

wahhh seronotnye berkumpul adik badik gitu kan..

yr darling gems dpt main games psp eh..musti ler tak hengat dunia kan ;-)

Shopaholic Mama said...

Aqua really deserves it, sure Play sampai Pengsan!

atty's said...

aqua..dpt diah..mesti dia happy sesgt..

Zawir Al-Hamidi said...

Thank you very much. Anyway, your blog also interesting.

eLLy said...

NZ .. emm dah lama tak merewang kat area tu ;)

Mesti Aqua .. gumbiraaa,
boleh ke bawak balik asrama games tu,karang tak pasal pasal kena rampas

PerantauSepi1306 said...

hehehe akhirnya dapat jugak ye, memang la leka main menda tu, wajib parental control yg ketat... kalo tak hanyuuttt kan sis.

Wahhhh i so envy ur family la sis.. the big one and oso very th esportinglah... so nice ;D syikkk meet up and gossips with family like this kan...

rasp said...

siti,
: oooo dah dekat ur house..kalo tau leh singgah lunch situ hehehehe

aqish,
: mmg best berkumpul gitu kan..
a'ah..dah lama dia mengidam tapi asyik postpone je..bila dah dpt, mmg tak hengat donia :D

SHM,
: a'ah tak terlepas dari tangan dia :D

atty,
: a'ah sis, suka dia :)

zawir,
: no prob and thx!

elly,
: nanti leh gi terjah..
kalo tanya dia, boleh aje tapi tak bawa gak aa takut kena rampas :)

perantau,
: a'ah akhirnya! tu la wikens jek leh ngadap tu, hari lain, mak bapak yg ngadap hehehehe

mmg sronots bila meet up with family kan sis...

Dee said...

sonokkan bila dpt berkumpul gitew skali skala..wah..aqua dh dpt apa yg diidamkan..but he deserves itlah rasp..hmm..happy for u too!!

e_ja said...

sib baik anak i haziq x masuk blog u nih..sbb dia mmg sgt 'elerjik' tgk psp..heheheh..

dakgilachoc a.k.a nani said...

sis..gi NZ wangsa maju tak ajak ha...sudah dekat rumah kita tuuuuu...ehehehehe..

wah dpt psp yer...best best...akak nak pinjam leh tak? ekekekekek...

Moralle said...

sis bawak gi NZ when I gi KL k, hehehe....wah at last, yg diidamkan dapat gak......aunty moralle rasa aqua tentu seronok bangetttt main tu....jangan lupa gi toilet sudah, hahaha....

~ Lady ell ~ said...

happy family gathering..wah..seronok!!

leka nya aqua ..:)

rasp said...

dee,
: mmg sronots reramai sis!

e_ja,
: hahahahaha..bila anak2 'elerjik' ibu2 fenin :D

nani,
: oooo nani dok kat area tu ke? tak tau pun.. nak pinjam, kena blanja w'ouls sekeluarga kat NZ hehehehehe

moralle,
: ala sis, NZ tu jez restoran mamak biasa jek..nothing special tapi kalo nak gi leh aje i bawakan :D

ell,
: iye sis mmg dia leka..masa dia main kalo ckp dgn dia cam ckp dgn dinding :D

eya said...

kak..bp hege psp tu?mughah ke beli kat lowyatt?kite tringin sebenonye..(seropa mudak tecek..)

rasp said...

eya,
: dlm rm1+++ cengitu..now mahal katanya, dulu leh dpt rm8++... ada yg rm7++ tapi tu yg re-con ~ tak tau lah apa re-connya kan...