Tuesday, February 10, 2009

... pooh ...

Kes kemalasan tahap gaban nak start keje kan sbb dah bercoti 3 hari..sronotsnye lepak-lepak kat umah dgn keluarga terchenta... malas nak update tgk je lah assistant i yg 'mengemas' rumah ke hulu ke hilir dgn poohnye....


15 comments:

lily lotus said...

haha! ur assistant pun siap bawa assistant..naikkan semangat tu ;)

rasp said...

lily,
: hahahahaha semangat 'mengemas' ek :D

PerantauSepi1306 said...

muehehe tu maskot utama tuh... leh wat pengganti mop nak lap lantai ;D

misti ngikut je mana u pegi kan sis, hehehe

a-as said...

cutenyer selipar pooh-chan dia! auntie a-as pinjam boley?

rasp said...

perantau,
: hahhaha tul tu..bersih jek rumah ek.. tapi mmg ikut jek kemana2.. kkdg tu i masuk toilet, kuar2 dia dah dok diri depan tu tunggu i..isk isk isk..

a-as,
: hahahah leh leh..kalo muat aaaa :D

Dee said...

cutelah sapphire..bila auntie leh cubit2 pipi nih..

azreen said...

bleh jadik model pooh ni...cute je nengok....

dakgilachoc a.k.a nani said...

asst bwk asst ni...baguih baguih...heheheheh...so cute =P

rasp said...

dee,
: insyaAllah leh nanti2 k..dia pun nak gak main dgn fifi :D

azreen,
: ha! model pooh..ngehehehehe!

nani,
: assistant tak leh pakai nie :D

sWeEtdARLinG said...

in my family, my sis yang minat sangat ngan pooh ni...

tp pooh's fren tu pig laa sis kan.. yang kaler pink tu.. iyer ke idak?

Moralle said...

hmmm si cute mute ni, sibuk ngan pooh dia saner sini :)

eya said...

tgk je gambo2 ni,ternmpk bantal pooh je. sgt comey..nk bleh?hehe..

kak..akk penah check x url akk?apsal kt blog kite blog akk x terapdet.

Izan said...

wah.. sume pooh, jam, bantak, kasut pun pooh...

rasp said...

afkar'z,
: dia bukan minat sgt pun... cuma dia kenal gak aaa karektar pooh tu and barang2 tu coincidence je terbeli pooh...a'ah tul tu kawan dia piglet eeeaauuuwww!

moralle,
: a'ah... masa dia pakai jam tu terus dia gi amik all her pooh stuff :D

eya,
: tu lah kan sis...i pun tak tau nak buat camne...i nie very the buta tuli IT tau..how aaa..

izan,
: tanpa disengajakan :D

eedany said...

hehe... kami boleh jadi geng tau.

sapphire dengan pooh... auntie eedany dgn mickey... alahai dah tua2 pun suka mickey kan sis...

:)