Thursday, February 19, 2009

... pengumuman ...

Pengumuman! Pengumuman! ngehehehehe tajuk tak leh blah ...

Ello gengstarz ku, windu tul kat uols tau, sihat ke semua? i sihat walafiat, famili pun ok.... sowi tanpa disengajakan terstop plaks aktiviti kegemaran i nie...

Sebenornya hari 17 & 18 feb tu i coti..amik coti last minute sbb big boss tak masuk opis..so pagi 17 tu sms dia ckp i pun nak cuti gak hehehehehe...ingatkan leh le berblogging sukasuki kat umah kan..tup tup malang tidak berbau, yg berbau hanya bodyku yg lum mandi time tu hehehehehe...streamyx buat hal lak!!!!! gewam tul i... dua hari i cuti, 2 hari tak leh on! uwaaaa... bila call customer service, katanya cable apa ntah rosak bla bla bla lah..tak tau bila leh on...tak ke sakit hati... sbb tu lah i menyepi sampai 2 hari *uhuks*

Then 18 malam tu, dalam kul 11.30 camtu, i on pc barulah leh bertenet bagai... walaupun mengantuk sbb penat melayan my precious gems i jez need to tell ouls why i menyepi..bukan merajuk bawa diri cari batu belah batu bertangkup tapi masalah teknikal yang tak dpt dielakkan...but now I'm Back!!! cam lah ada yg kesahkan hahahaha perah santan (perasan) tul i nie :D

Till then..take care....nanti i update and jenjalan kat umah uols ek..smoooocchhhh!

12 comments:

sWeETdARLinG said...

i kisah sis!!! bukak bukak "satu kepuasan"
bukak lagi "satu kepuasan" dah ler blogger lately ni sloooow jer... i yang lincah ni penat ler nunggu depa hapdet...

hehehe anyway.. sis u are tagged!!

Dee said...

hehehe..bukak bukak "satu kepuasan"..x puaslah sebenarnya tu..u ni asik cuti ye..best giler..hihihi..jom lunch sama..

lily lotus said...

wonder jugak nape u tak update..rupanya ada udang sebalik spaghetti :D

rasp said...

afkar'z,
: tak puas2 ek! hahahahaha..tagged? oh oh...nanti i singgah ek..

dee,
: tak dpt dielakkan laa.. cuti last minute tak best..tak leh berronggeng hahahaha..nak abiskan cuti last year lah beb, ada lagi 26 hari nak abiskan before march..amik ko! nanti i roger2 k if leh lunch nanti :D

lily,
: tu la pasal..udang punya pasal hehehehehe..

PerantauSepi1306 said...

hehehehe kesahhhh, ai kisah sis.. 2 hari bukak sik title samo yo.. risau lak den.. hehehehe neway glad you are back..

Shopaholic Mama said...

hey, we all are concern tau! Ingatkan you gi honeymoon lagi!

mummysyafie said...

lama gak tak masuk sini sis. sibuk manjang je kat opis. kat rumah mmg jarang online. rugi je bayar bulan² kan

e_ja said...

huhuhu..patutlah lama x nmpak u rasp..windu sama lu rasp..ahaks..tidakkan kau rindu pada ku jua rasp??..wakakaka..

Mulan said...

aha.. u r back..

a-as said...

o..cuti lagik..ingatkan u bz sesangat. ok la tu! tengok berapa ramai orang kesahhh hah. Lain la kalau i yang menghilang tak de orang perasan pon. hhuhuu.

Moralle said...

kisahnyerrrrrrrrrr.......glad u r back :)

rasp said...

perantau,
: thx for ur concern sis *ihiks*

SHM,
: ok k k k thx for ur concern sis *blush* honeymooon??? oooweeee nak gak gi hahahahah..

mummy,
: mmg kalo kat opis kebzian kan..kat umah pun bz..mmg terasa rugi je bayor bulan2 tu kan sis..

e_ja,
: sesama merindui oooo *ihiks*

mulan,
: yup, i'm back :D

a-as,
: takde maknanya..kalo u menghilang, i buat polis report :D

moralle,
: *ihiks* me too hepi to be back!