Friday, February 20, 2009

... freeze ...

Freeze! Don't move! Sit down and read ngehehehe :D

Sebenarnya nie nak langsaikan tag from sis perantau sepi pasal Peti Ais...tag ni senang, so leh buat dolu aaa... i tau byk tag yg i berhutang..i akan cuba langsaikan satu persatu k..tttaaaapppiiii, if i tak terbuat, halalkan aje iye nghehehehehe...

Rules dia:

1. Amik
gambor peti ais

2.Explain ler apa segala macam mak nenek yang melekat kat situ.

~ FM's koleksi myself and my laling SH... FM's tu samada tempat2 yang i dah sampai, or SH dah melawat or both of us dah jejaki or family members lain yg dah pegi dan juga hadiah2 from my fwenzzz..

3.Brand apa
~ Tu ha gambor dah amiks... tapi hilang lak P nye ek... brand SHARP k...

4.Tag orang lain plak…
~ mula2 tu malas nak tag kan tapi disebabkan sonang aja..meh i nak tag gak aaa
: Dee
: ell...
: ct elly
: $hopaholic Mama
: lily
: izan
uiks panjang lak list nie ek...dah dah stop stop...yg terpilih, if kerajinan silalah buat ek! makacih! peace!

10 comments:

PerantauSepi1306 said...

heheheheh tqvm sis both for sudi wat tag and ur kata-kata hikmats :D

wahhh meriah tul koleksi FM sis.. beshhh :D

atty's said...

salam sis..sehat..

banyak nya Fm..

Moralle said...

sangat tersusun rapi itu FM semua, aduhhhhhhhh i masih blum bikin semua tag metag ni ):

Cik Puan Mimi said...

wah kak banyaknya FM tu.. saya punya sampai dah tak muat2 kat depan fridge, sampai kena letak kat sebelah tepi fridge plak.. mujur akak tak tag saya.. kalau akak tengok fridge saya mesti pening.. hehehe

re:- yang saya pergi tu butik oshkosh kak, murah sikit jer dari butik kat Malaysia ni.. kat Pekan Baru ni tak de factory Outlet kak.. yang ada shopping complex jer.

Shopaholic Mama said...

padanlah tersedak, namaku diseru!!!

my fridge penuh dgn my kids' school timetable & surat2 cinta from their teachers & principals plus list of important telephone numbers to call:)

a-as said...

elok jer teratur. Mine is tunggang langgang, anak i suka main2 FM ni so jgn harap nak susun cantik2.
resepi pun i tempek kat fridge..

~ Lady ell ~ said...

hehehe..ell kene gak ekk.tk pe..ell mmg rajin buat2 mende tag nih.kalau malas nk pikir bnyk pasal nk buat n3 apa..tag lh jadi penyelamat...

tunggu ell buat eh.jgn trkejut tau..

Dee said...

sy xde fmlah..tampal gambar fridge kosong je leh? wakaka...

rasp said...

perantau,
: no prob sis :D

atty,
: salam sis..sihat tq..
itu je yg ada :D

moralle,
: si kecik lum leh capai so still tersusun laa :D a'ah i pun ada a few lum sentuh lagik..

mimi,
: alaaa rugi aaa tak tag u...nak gak tgk ur fms :D

re : oh iye ke..thx for the info!

SHM,
: tersedak ek :D ku seru nama mu :D

a-as,
: si kecik i dilarang masuk dapur..ada pagar..i rasa kalo dia dpt masuk, settle gak aaa fms i nie :D

ell,
: mmg i tabik aaa u bab bab buat tag nie...ku setia menanti k..

dee,
: no hal dee, kosong pun ok gak!

sWeEtdARLinG said...

sis,
penuh fridge, meriah!!