Tuesday, February 3, 2009

.. bz ...

Me bz lah nowadays...kat opis, kat umah, ada ada je keje nye. Tak menang kaki tangan rasanya. Tak sempat nak update and blog hop...slow and steady i will start k, sabor iye kengkawan, nak crite hoye hoye pun dah basi *uhuks* virus M pun dah start nak menyinggah nie...isk isk isk....

Tonite i will do auto publish...insyaAllah iye...till then do take care! Smooochhh

12 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

taking care ok kak...takpe kami faham...buat keje leklok naaa..=P

sWeEtdARLinG a.k.a Afkar'z said...

tapi tetaaaaaap jangan lupa ngadap blog i yerr sis!

Khas Lysha said...

virus M merebak di mana2.. sy pon dah mula merasai jangkitannya.. ni yg mata mcm tak boleh bukak dah nie.. hehehe

Cik Puan Mimi said...

kak cepat la update citer bandung lagi.. pergi tak tangkuban perahu?? rumah mode?? tu tempat wajib tu kak

Izan said...

bila virus M mula menyerang mmg la amat merbahaya. kekadang tu lambat nak baik. hehehehhehe

anyway.. take your time. we'll always waiting for your entries.. =)

Shopaholic Mama said...

alright..understood Sis! sometimes I pun same feeling lah!

Moralle said...

same feeling when the big MMMMM melanda, tak per take yr time sis, nowadays pun my entry asal ader jer, not much time to update everyday pun, take care........

PerantauSepi1306 said...

takpo.. buek kijo bebaik sis.. tapi bila free, part bandung tu misti mau hapdets aaa tak basi pun tuk we ol nie ;D

rasp said...

nani,
: will do..thx sis..u pun taking care!

akfar'z,
: insyaAllah akan ku jejak!

khas lysha,
: ooo terkena gak jangkitan ek :D

mimi,
: tengkuban prahu tak gi lah yang..cam malas nak jejak ke sana..rumah mode tu mmg wajib aaa

izan,
: antara penyakit berjangkit yg merbahaya kan yang :D thx for ur patience...

SHM,
: tu lah kan sis..antara hiccups of a blogger :D

moralle,
: my big M is to mengadap blog coz other chores pending kan..cam tak cukup masa je...tu yg kkdg redah jer waktu zzzz tu..

perantau,
: keje wajib kan... tak basi ek..nanti i summarize sependek2 yg boleh k.. thx for ur patience sis!

eedany said...

same with me... virus M kekadang datang menyerang...heee

:)

azreen said...

i pun sama sis....dah terkene virus "M"...hehehehe

rasp said...

eedany,
: hehehehe penyakit bloggers yg tak dpt dielakkan :D

azreen,
: virus yg susah skit nak cure ek :D