Thursday, February 12, 2009

... aqua ...

To my dearest precious gem, Aqua...
Happy birthday My Darling!

I'm so glad that God gave me a son like you.
I'm so proud and grateful to have you as a son.
No matter how many birthdays come and go,
You'll always be my little boy.
Happy Birthday my dearest Aqua.
Happy birthday to a loving son,
A caring brother and a wonderful friend.
I can see that you grow wiser with each passing year.
Love you always and always....


Today is his birthday tapi sayang tak dapat nak celebrate..bila nak celebrate pun lum tentu, busy, bukan i yg busy, dia yang busy, with his school and chess ~ he is an avid chess player ~

Hadiah pun lum beli lagi, hadiah 3 in 1 tu hehehehe ~nie pun his request iye ~ hadiah b'day last year *tak beli coz dia sendiri minta postpone* + his achievement during his pmr + tis year nye b'day ~ leh gitu. Memang i nak beli tapi dia beriya-iya nak after his pmr then dah dpt results dia suruh postpone for this year nye birthday..i ok je, hehehehe. Now, tak sabar tunggu dia balik rumah, dia di asrama. Tonite, kalo dia tepon leh le nyanyi dalam tepon :D ooooo miss him so much..terasa sangat tat he is growing up very fast..

Aqua ibu doakan u jadi yang soleh and all that's the best for you...smoooooccch love you sayang...

p/s : mesti dia tak suka i put his pics dlm blog, ... a no no to him and my two other doters hehehehe tapi skali skala leh kan kan kan....

23 comments:

eLLy said...

chess player hu hu terro ..
eLLy sampai sekarang tak tau main chess.. main dam bolej la ;)

rasp said...

elly,
: masa aqua nie kecik2 i ajar dia chess, now dia plak yg ajar i..hahahahahaha dam aji sronots ooo main :D

Moralle said...

Aunty moralle tak nak ketinggalan nak wish Jugak ah "Happy Bday dearest Aqua" aunty doakan Aqua sentiasa sihat sejahtera selalu dan menjadi anak yg soleh, mencapai citer-citer Aqua di suatu hari nanti, an also, be a famous chess player one day, insyaallah,....n last but not least, dapat aper yg Aqua idamkan dari mommy...hehehe.........1st time aunty dapat tengok muka Aqua dengan clear sangat, handsome lah :)

rasp said...

moralle,
: amiiinnnn....thx sis!

he xleh access internet at his school, i think..if dia tau i tempek muka dia..hehehehehe mau di'school'kan i :D very difficult to take his photo nowadays! and his 'gift' lum beli, coz lum dpt ckp with him lagik...

atty's said...

allah selamatkan kamu
allah selamatkan kamu
allah selamatkan aqua..

happy besday to dearest aqua
semoga menjadi anak yg solehah..dan berjaya di dunia dan akhirat amin

sama le mcm adik.kan nak sgt muka dia jaja kat blog..

IdaShah said...

comel nya aqua ms kecik

semoga pnjg umur n murah rezeki
brp umur nih?

lily lotus said...

happy birthday dear!

u know what..my 1st son si abg tu birthday dia esok..13/02..hehe..hampir2 plak..

anyway semoga dia hepi n bahagia selalu ;)

PerantauSepi1306 said...

epi besday aqua.. vavavava.. ni misti hadiah besttt nie sbb sampai 3 events tunggu..

apa-apa pun auntie doakan semoga berjaya dalam semua bidang dan menjadi yang terbaik buat keluarga, agama, bangsa dan negara.. wahhh cam nak nyanyi negaraku lak auntie nie.. ;D

azreen said...

happy birthday tu Aqua....smga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..... :-)

dakgilachoc a.k.a nani said...

hepi besday aqua...kita berkongsi bulan kelahiran....semoga jadik anak yg soleh dan bijak yer...:)

Shopaholic Mama said...

Sapphire & the baby Aqua really looked alike!

How old is he Sis? My son pun chess player, kalau jumpa boleh challenge nanti!

Happy Birthday to Aqua - yr parents are proud of you!

Khas Lysha said...

happy bday Aqua.. moga sentiasa jadi kebanggaan family ya..

sHwEeT ByAtcH said...

oh sis...
i really need a vacation rite now..
too stressful..
hectic gile life rite now..

a-as said...

aunty a-as pun wud like to wish happy birthday aqua!

cepatkan masa berlalu, tak tersedar anak dah besar..
I can't wait nak tengok umair jd cam ur anak teruna *ihiks*

rasp said...

atty,
: terdengar merdu jek suara u :D
aminnnn... tenkiu for the wish...budak dah besar tak nak 'glamer' kan hehehehe

idashah,
: aminnn.. tenkiu..sweet 16.. dah anak teruna kan :D

lily,
: alahai..iye ke, what a coincidence ek! tq for the wish!

perantau,
: hahahaha 3 in 1 gitu!
i dah diri nak nyanyi lagi negaraku :D

azreen,
: thx for the wish!

nani,
: itulah kan sis...tq!

SHM,
: iye ke..well siblings kan :D
He is 16 sis..dah anak teruna kan..all grown up! Am sure proud of all my gems!

khas lysha,
: sama2 kita doakan buat anak2 kita k...:D

dilla,
: la cian dia..sabar sis, take a break jap gi sopping ke :D best terapi tu..

a-as,
: thx on behalf..
enjoy ur time with rite now..i plak rindu time dia kecik2 dolu :D rasa cepat sgt dia dah besar!

Dee said...

happy birthday to ur hero ye!!

~ Lady ell ~ said...

alahai..hope tk kelewatan nk wish b/day to ur 'machoman' aqua ya sis..happy birthday to him.nmpknya mmg dh jadi anak harapan keluarga dh...juga boleh dibanggakn..n akan terus maju bawa nama family...

u anak beranak mmg bagus arr sis..boleh brtolak ansur..hadiah harijadi pn leh postpone,..

Ell suka happy family...

reena said...

epi besday aqua...!! hoho... mummy ngelat nak bg present yek... lelame kalo jd 10 in 1 kena mntk kete ferrari nih... ekekkeekk

Izan said...

happy besday to him.. and happy besday to me too. =)

rasp said...

dee,
: tq sis..

ell,
: never to late lah sis...sama2lah kita berdua sis..

dia yg minta postpone..reason, i pun tak tau :D syukur my precious semuanya very considerate kan sis :D

reena,
: ferrari matchbox leh le...i pun tak tau y dia asyik postpone tau..maybe he malas nak ikut gi beli kot..ntah le :D

izan,
: oh iye ke...heppi b'day sis!

eedany said...

Happy Birthday Aqua...

tingkatan berapa dia sis?

:)

TauruzMama said...

Happy Belated besday dear...!

rasp said...

eedany,
: dah tingkatan 4 sis :D

tauruz,
: thx dearie!