Saturday, January 17, 2009

... tabung ...

Ini tabung Sapphire. Dia ada 2 tabung...satu with me which i mmg tabungkan syiling 50sen like her bro and sistas..satu lagi ada extra dia buat main... but she menabung tau...


ni lah tabung minnie nye


Tak caya, jom kita tengok hasil tabung dia nie..
buka ek...



tadaaaaaa...hasilnye :D


nilah hasil kutipan tabung sapphire hehehehe....
ok tak hasil nye? :D

14 comments:

~ lady ell ~ said...

hahaha ..elok la tuh..tabung tu boleh jadi tmpt simpanan harta karun....20thn lg bukak semula ade value tu...:)
hai la mcm2...

sHwEeT ByAtcH said...

hahaha...
pandai la si kecik nk nabung...
comel!!!
Simpanan utk ms depan tu

e_ja said...

tecik2 ponn dh pndai smpai ekseseri kecantikan yer..
cuba tgk tuh ada sikat, rantai, gelang..hehehe..

a NuTty StuDent said...

ingatkan duit dah banyak nyer..takpe ah..atleast ada tabung tu..kalau duit lebih skit baru masuk duit tabung...:D
saya akak tabung duit gak..cuma letak kat bekas kaca yang tak guna..ermmm bilalah tabung tu nak penuh bleh beli barang...

regards

Zanna_MamaBatrice said...

mcm2 isi tabungnye erk
kecik dah tahu menabung kak...
bagus ler tu...

reena said...

haha... los & faun place... kretipla saphire nih...

rasp said...

ell,
: tu la kan sis..bukak 20 tahun lagi jadik collector's item :D

dilla,
: suka2 dia nak tabungkan apa2 ek :D

e_ja,
: tu la pasal..ater gegirl lah katakan :D

nutty,
: i pun ada guna botol gelas kecil je..tu i letak syiling 1 sen tau dah penuh pun tapi i still simpan duit tu :D

zana,
: bagus? a'ah lah tu, dia tabung apa yg dia suka kan :D

reena,
: ini antara tempat 'los & faun' dia..byk lagi tempat ajaib dia tu :D

azreen said...

amboi....pandainye dia menabung....hehehhe....mcm2 ade tuh...

rasp said...

azreen.
: ye..mcm2 ada kan *ihiks*

sWeEtdARLinG a.k.a Afkar'z said...

gegirl punya cerita... i masa kecik2 dulu pun camtu tau!!

Dee said...

kehkehkeh..oklah tu sis..janji dia x sepah2kan..

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

wahh...my little damia mesti suka nih..bab sikat menyikat g la kat dia...dah jadi macam tukang salon rambut lak..hehehhe....sumer2 tu comel bangat!!hehe

PerantauSepi1306 said...

muehehehehe... bagus la.. sok kalo dah pakei rm leh gak wat sistem barter guna brg2 nie :D

rasp said...

afkar'z,
: ooooo ada pengalaman sama ek :D

dee,
: yg bab sepah tu lain story dah tu...yg nie bab mengutip/sorok :D

ajee,
: gegirl lah katakan...wajib bab2 kecantikan nie kan..

perantau,
: laku ke barang2 nie..masuk ebay lah kot hehehehe