Saturday, January 10, 2009

... reena ...

Aritu my darling sis reena ni drop by bilik/opis i.... dia datang dgn hajat yang besar ~ cam nak masuk meminang lah plaks bunyinye kan ~ sebenarnya dia datang sbb nak bagi i hadiah..yeah yeah dapat hadiah...Nak tau sebab apa i dapat hadiah? Tak nak tau pun i nak bagitau gak coooozzzzzz i antara fwen dia yang ter-kerap sangat tinggal jejak kat blog dia *ihiks*

I kenal dia agak lama gak aaaa and dia nie memmmaaanngg baek sangat orgnya... not only she is beautiful but her personality pun beautiful, a loving, concern wife, mom & oso fwen.. and dia nie kalo tengah sedih pun senyuuuummmm jek memanjang, tapi hatinya Tuhan aje yang tahu.... love u lah sis and i treasure our fwenship!~ dah puji camni leh dpt hadiah lagik tak ngeheheheheheh ~



Dia bagi kat i a lovely pepel pashmina..cantik tau, color pepel tu kan gradual dari dark ke light pepel...cantik...tak nampak plaks sgt pashmina tu ek..ooopsss

And she is sooo thoughtful coz bukan i aje dapat hadiah, kat Sapphire pun dia bagi tau...*ihiks* thanx aunty ~ on behalf of sapphire ~ dia dah khatam cd tu, leh dpt yang lain tak *ihiks*

Again sis, thx a lot for your thoughtful gifts ....

21 comments:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nk adiah gak

e_ja said...

rasp,

mcm best jer tgk u jumpa ramai orglah rasp..one day i nk jumpa u jgklah..:D..sudi ker?..ahaks..

IdaShah said...

mak ngan anak dua2 dpt hadiah..
seronok nya

Shopaholic Mama said...

rezeki lagi Sis! what a good way to start the New Year kan!

reena said...

*tutup muke* maluuuuuuuuuuuu..... tenkiu sis... sbb sukerr... nanti kite belikan lagik... tapi bkn besokla...taun depan.... *ahaks*

sHwEeT ByAtcH said...

nk adiah gaks!!!

~ lady ell ~ said...

u deserve it sis..kt mana2 pn nama u yg tratas..;)

wah3...senang main antar kt bilik je ekk.tk yah susah2 nk pos2 bagai.

reena nmpk chumel dlm gambarnya..rupanya u lg chumel sis...hehehe reena u marah ke sis...?tk,maksud ell u tk lh kecik sgt..sedang2 aje...

rasp said...

siti,
: meh sini i leh give u :D


e_ja,
: leh no hal..of coz lah sudi yang!


idashah,
: tu lah rezki kan..


SHM,
: tu lah kan sis..syukur alhamdulillah..


reena,
: mmg suker sis *smooocchhh* taun depan i akan tuntut ngehehehehehe


dilla,
: leh no hal..meh lah jumpa i :D


ell,
: me kepo kot no dok tinggal jejak sana sini :D

reena is super duper cute..i ni 'chumel' lain sis ngehehehehe 'chumel bam' :D

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

waduh, bestnyer dapat adiah, rezeki, rezeki

moralle said...

dua dua tantek, cam adik beradik gitew...........

azreen said...

wah bestnye sis...dapat hadiah lagi....hehehe

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah beshnyerrr dpt gift lagik...lawa ar pashmina tu walopon x nmpk sgt...dpn2 mesti lagik lawa ni kan...

Dee said...

hihihi..sis rasp the best!!

pearlEJ said...

dapat adiah!! bestttt!! :D

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

besh!besh dapat hadiah!nak jugak leh?heheh..dua2 mommy ni comel sgt aaa.....gerammmm

PerantauSepi1306 said...

wah bestnye sis rasp..leh jumpa-jumpaan gittew :D and it's true.. sis reena mmg chumel kan... i like her tooo

~Eila @ Along~ said...

whh..bestnya jumpa leh peluk2..kalo kite jumpa leh peluk gitu tak sis...hehe..asyik dpt hadiah je sis..mmg murah rezki la u nihh

~ zana ~ said...

reena mmg cute la....match la ngn hobi dia ....kawaiii...hiks...
jeles kita...wah...tp malu and nebes tiap kali nak jumpa kawan baru...hehe

eya said...

wow..dpt adiah la..
xnk share ke sis?

nape url sis,bile msk dlm bloglist kite,dia x display entry sis.
jd cm kite dulu2 pulok.

lily lotus said...

so sweet!

rasp said...

cb88,
: syukur alhamdullillah... rezki kan sis :D

moralle,
: true, she is like a sister to me :D

azreen,
: rezki tu ... syukur kan :D

nani,
: tu la bila dah snap..tengok2 tak leh nampak tapi dah agak malas nak snap lain so tempek gak gambar tu... mmg nice, i loike!

dee,
: *ihiks* jgnlah gitu...u pun superb gak!

ej,
: mmg best laling, but to me it's the thoughts tat counts!

ajee,
: nak gak ek..leh no prob... u pun apa kurangnya..gorjes gitu!

perantau,
: mmg leh jumpa2an kan..if you meet her real live kan..lagi terserlah kechomelannya!

eila,
: nak ke u peluk i..i rela je *ihiks* rezki i murah kot!

zana,
: a'ah sis..sesuai dgn hobinya :D
mmg kalo 1st time jumpa nebes jek ek..

eya,
: leh..meh sini kita share2 nak..

eh..iye ke sis..la nak wat camne ek.. i mmg tak reti lah bab2 nie semua..aiyok!

lily,
: a sweet gift from a sweet girl!