Friday, January 30, 2009

... pinky ...

Ya ampun kengkawan..tengah ke-bz-an tahap impak maksima :D Minggu nie tiap2 hari balik kul 8.30 malam gitu... so bila balik rindu kan family and nak spend time with them plak so nak ngadap blog ni dah tertangguh...slowly i will catch up with uols and akan story pasal hoye2 i tu k..

Ni nak story pasal gift i dapat dari the sweet mama Ratna. Dapat kat opis i hari jumaat last week tapi disebabkan i bercuti so hari rabu barulah i trima... heppi bangat i... thx ya sis... terharu dapat hadiah nie, nak nak buatan sendiri plaks tu, dalam ke-bz-an melayan anak2 dia still ada masa dia buat nie... terharu bangat...thx sis..


Cantik kan bracelet nie..pinky gitu... salute lah kat u ratna coz pandai u buat ... leh ke i nak order nanti hehehehehe i loike bangat... terus pakai tau!

Smooochhh kat u sis..makacih banyak-banyak!

8 comments:

ratna said...

my pleasure, kak. alhamdulillah akak dah dpt..risau gak kalau akak tak dpt.. takut ntah mana org pos malaysia campakkan... biasa jer hadiah tu. tak susah...

Shopaholic Mama said...

very nice...I pun teringin nak buat mcm ni but I dont have a pair of good 'arty' fingers!

Dee said...

canteknyer..rajin ye dia..

~ Lady ell ~ said...

alahai..untung nya u sis..mana2 aje org nk kasi gift.cantik sgt..sesuai ngan u sis...

eedany said...

cantiknya!

sweet just like u sis...

:)

dakgilachoc a.k.a nani said...

cantik bracelet tu...sweet pink gitu..:)

rasp said...

ratna,
: suka sangat2 dearie...tenkiu byk2..susah2 je tau!


SHM,
: sis, i pun ada keinginan nak buat nie..and me oso having very stiff hand.

dee,
: tu lah kan sis, she kreatif kan!

ell,
: syukur alhamdullilah sis, rezki i, plus i yang beruntung coz dpt jumpa great fwenz and one of them is u :D

eedany,
: sweet kan...tenkiu *blush*

nani,
: cantik kan..mmg sweet cam tuan yg membuatnya tu :D

azreen said...

cantikla....sweet sgt..