Thursday, January 22, 2009

... pesanan masyarakat ...

Kepada yg menyambut CNY ....




dan kepada yang menyambut cuti lelama nie...enjoy tau!

Nak cross jalan tu, pandang kiri kanan. Yang nak JJCM tu, nak makan, minum jgn lupa baca bismillah/doa makan. Yang nak gi shopping bersama family, tengah asyik shopping tu, dimana anak/suami/isteri anda skarang? Pandang2 sama kang hilang tapi Jangan Pandang Blakang :D

Yang nak drive travel jauh tu, make sure check your vehicle, jgn lupa pakai seat belt baik yg dok depan or yg dok blakang...don't drink and drive, elok brenti kat R&R utk makan minum & rest...

walau apa pun yg uols nak buat, sambil enjoy tu, wajib beringat dan ingat pada yang tersayang..

Cam pesanan masyarakat plaks nie :D

Btw, esok i cuti yippeee...today bonda datang kl yippeee.... ntah manalah SH nak surprise plaks kan..aritu i nak planning, tapi dia kata dia ada planning awal2 lagi...tonite i will know! tak sabar nak tau nie..dug dag dug dag...

Kalo i tak kemana-mana, enjoy2 kotaraya je, insyaAllah akan berupdate ini blog..tapi kalo i berjalan, if sempat/rajin, i will do auto publish lah iye, if takde maknanye i cuti sakan nghehehehe

Take good care and Sssmmmmooooocccchhhhhhhhhh!!!

24 comments:

PerantauSepi1306 said...

yeah.. samolah kita.. cuti gak esok sis... enjoyyyy ythe long wiken yaa... hmmm surprise2 ni sambut anniversary ke besday nie :D

dakgilachoc a.k.a nani said...

Nak cuti gakkkkk esokkkkk huhu..

btw sis nak limau plus angpau coz adik kecik ni bujang lagi...ngehngeh...

rasp said...

perantau,
: cuti gak ek..bestkan..cuti lama tu..kalo sambung smpai 30 jan lagik lama kan....xdenye sambut apa2 dah pun..tapi ntahlah cik abe i nie nak surprise2 apa plak but i loikkkeee..

nani,
: jom jom laling kita cuti ngehehe

aiyaaaa, mau limau & angpow aaaa nanti i cali itu olang cina tepi jalan, i mintak sama dia pegi jumpa lu aaa bagi itu angpow & limau aaa :D

Shopaholic Mama said...

Xie xie ni!

I am so looking forward to my family's reunion dinner too. Tak sabar nak pakai bag merah idaman ku tu!

IdaShah said...

awal cuti mengalah kan cina bukit lak hehehe...

selamat bercuti yang!

~ Lady ell ~ said...

selamat bercuti sis...n selamat brliburan jugak... mesti seronok bila org tua dtg kn...enjoy yarh...

sampaikan salam utk bonda ya sis...

atty's said...

selamat bercuti sis..
takecare..tau..

a NuTty StuDent said...

salam akak..tak sedarnyer Malaysia dah bak sambut CNY...kat sini..tak sambut pun...bestnyer kan boleh cuti..anyways, akak pun take care yer...

regards

Khas Lysha said...

kenapa dah cuti esok?.. tidaks.. sy pon nak cuti jugak tak aci.... he he he,.. slamat bercuti.. kalo berjalan2 tu hati2 dijln raya okeis...

elle said...

o.k...nanti elle ikut kata2 akak...and happy holiday!!!enjoy and take care

azreen said...

wah bestnye cuti.....jgn lupe update tau sis.....miss u....

a-as said...

u too..have a bombastic & safe holiday ;D

moralle said...

selama bercuti laling, muachhhsss....

pearlEJ said...

Happy holiday laling... mmmuahssssssss2... :)

ratna said...

laaa kakkk...akak cuti ker hari ni (Jumaat)... saya ada hantar parcel utk akak smlm. hari ni kot sampai. cuba2 akak call opis. tak pun..cuba2 akak ke opis kejap hari ni..hik hik..

AQisH said...

salam singgah..

hi kak..kiut blog akak nih..;-)

saya pon mmg nak blk kpg hubby ujung mggu ni..kat kelate lagi..

btw nak wish u..epi holiday yer..

sWeEtdARLinG a.k.a Afkar'z said...

comeyy nya flash card...!

selamat bercuti sis!! i balik kampung!! yeaaay lama tak balik kampung

Blushwax said...

Happy holidays sis! enjoy the long long weekend. Are the shopping centres in KL open during this period?

pearlEJ said...

selamat bercuti sakan naaa laling... :)

ita.itu said...

nak limau sekotak leh x? hehe..selamat bercuti ye..sok nak keja..uwaa

Dee said...

u too..dh start keje ke arini?

rasp said...

SHM,
: don't forget snappy2 :D tak sabor nak tengok in ur LV bag tu *wink wink*

idashah,
: hehehe me geng cina bandar, kena amik cuti awal balik kmpg nak makan besor hahahahaha

ell,
: thx ell, dah sampaikan salam pun yang...

atty's,
: thx sis :D

nutty,
: a'ah dah CNY lah sis...asalkan cuti mmg bestkan..

khas lysha,
: saje je cuti nghehehe..ok u too ...

elle,
: u too enjoy ur holiday tau...and be carefull...

azreen,
: insyaAllah akan berhapdet! miss u too..

a-as,
: mmg bombastic tul holiday i nghehehehe :D

moralle,
: thx dearie..smoochhh!

ej,
: makacih laling...smooocchhh!

ratna,
: sowi sis, tak sempat laa nak check..tapi dah slamat sampai dah pun... tq ya..

aqish,
: salam kenal..thx singgah, nanti i transit ur place plak ek..drive safely tau and enjoy ur coti2..

afkar'z,
: yeah yeah balik kampung..mmg bestkan kalo balik kampung..safe trip sis!

blushwax,
: really enjoyed my holidays..i think the big2 shopping complex like klcc semua tu buka lah sis..u coming down kl ke?

ej,
: hehehehe mmg sakan i bercoti!

ita,
: sekotak...leh leh..u plak nak ang pow leh :D

dee,
: *uhuks* dah start lah yang..byk keje nie..aduiiii

lily lotus said...

cpt citer u gi mana..haha

rasp said...

lily,
: adusss ada kemalasan dan kebzan tu yg payah tu...:D