Friday, January 9, 2009

... oh! oh! ...

Dah banyak kali i cuba nak amik video Sapphire tapi my lil princess nie tak reti dok diam lelama...nie jek yg i berjaya snap before dia start aktif 10 balik :D enjoy this short clipping!

Btw, buat2 tak nampaklah iye umah ku yg sepah tu!

video

16 comments:

PerantauSepi1306 said...

cumel lah sapphire nie.. leh ai pinjam 2 hari? ekekekeke misti mummy dia nangis nanti :D

soooooo cute

rasp said...

perantau,
: sis i rasa u mesti fenin kalo jada dia 2 hari..very the active 10! susah nak dpt dia dok diam2 lelama...ada je keje dia :D

atty's said...

kalo sis perantau nak pinjam 2 ari..
atty lak nak pinjam seminggu ekekkke

Mommy Lily said...

alamak tk blh tengok la kt ofis. mlm ni kita tengok kt rumah yee. mesti cute

eLLy said...

alah tomey nye anak mummy nie..
gigi pun dah nak penoh ..

cayang cikiitttt .. muuuaahhh

rasp said...

atty's.
: sanggup ke nak layan ngehehehehe

mami,
: xleh tgk ek..nanti cuba lah tgk kat umah k...

*hugs* to lily tomei tu...

elly,
: a'ah dah almost penuh :D
smmmmooooccchhhh kat aunty elly :D

azreen said...

alahai tomeiiii nye dia sis.....geram macam nak cubit2 je pipi tuh.....hehehehe

Shopaholic Mama said...

Sis, is that yr voice at the background? sounds very manja..

rasp said...

azreen,
: meh i cubitkan on behalf hehehehe


SHM,
: yup tat's my voice..eeeuuwww i don't like the sound of it..sounds je manja tapi me garang tau :D

reena said...

hehe... dak tomei... tak suke glamor2 la mommy... sbb tuh takmo amek gambo... opss.. no camera plis...

chup...chup... kat sapphire...

~ lady ell ~ said...

hehe...cute la sapphire.
sis,yg kedengan tu suara u ke..merdunya...

rasp said...

reena,
: oh ye tak ye gak ek..ni ibu dia asyik nak amik gambor dia je....rimas dia kan heheheheeh

*hugs* *smoochhess* kat aunty!

ell,
: cute & aktif tau... suara dlm tu cam pelik skit..tak sama cam suara ori i, rasanye lah :D

Dee said...

cutelah sapphire..sama je cam fifi..susah nk dok diam..

Blushwax said...

Aw! Sapphire is oh so cute!!! Nak kidnap! Hehe.

~ lady ell ~ said...

alahai..baru dengar cam tu u kata pelik...tp ell rasa merdu,apalagi kalau kedengaran live lg cam buluh perindu...:)

rasp said...

dee,
: oooo dua2 nie aktif 10 ek *ihiks* leh geng lah nie..

blushwax,
: nak kidnap leh..takut tak sampai sehari u terus surrender :D

ell,
: buluh perindu?? hehehehe tq sis but kinda funny la hehehehehe