Monday, January 19, 2009

... last friday ...

So my fwenzzz... amacam wiken? Sronots tak? Mestilah kan, kalo dah spend time dengan family, kengkawan yg ngam or even spend time on your own mesti sronots...

Mine was splendid...tu nanti i crite! Ada elemen surprise nie..surprise untuk i lah *ihiks* Ni a simple n3 pasal last friday...me gi dating2 sapedek dgn this haute mama! Ya betul, big boss i takde sebab tu leh terlepas ke sana :D


W'ouls ke Sg. Wang..hehehehe tempat fave w'ouls tapi reena ni lagi expert dari i lah.. I rasa if pusing-pusing situ then dia tinggalkan i, wajib i sesat ngehehehehe..Mula2 w'ouls gi jenjalan dolu then bila pewut dah lapar baru lah gi terjah owg jepun tu... Sushi King :D tapi ya ampon...punya lah dok sronot bergossip oooppsss..bersembang... gambar food yelek iye...

Dah selesai makan kat situ, singgah kedai sebelah plak...utk famili masing2... w'ouls belikan donuts..yummy yummy...



Sis, arigato gozaimas for the splendid lunch...lenkali bila big boss i yelek, insyaAllah leh outing lagik ek :D

17 comments:

moralle said...

wah sis, now very happening jugak u kan, best gitew spending time with blogger........caya lah sis.....

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah makan sushi king ke? siyes perut kita takleh terima makanan jepun ni...mesti muntah2..hiks...taubat takmo mkn lagi..hek...

sWeEtdARLinG said...

asyik dating jerk skang sis ni... bila nak dating ngan saya? kikikikiki

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

donut of donut, favorite adik kita ni

sWeEtdARLinG a.k.a Afkar'z said...

.....
nick baru...

arianna adrizal said...

aduh~ kelaparan tgk donut tu. peberettttttt tu =p

~ lady ell ~ said...

seronok nye..bile nk belanja ell plak si reena ni..

rasp said...

moralle,
: mana ada happening..suam suam kuku je :D tapi mmg suka aaa dpt jumpa-jumpaan...

nani,
: ala nani baru i ingat nak blanja u kat situ ngehehehehehe

afkar'z,
: tu aaa sis, bila kita nak jumpa nie...insyaAllah satu hari nanti ek..

cb,
: saper tak suka donut kan :D

arianna,
: meh sini, i blanja u donut nak?

ell,
: bila ell ke sini, w'ouls blanja u nak :D

Dee said...

ada big apple ye kat sg? napa i x tau? sis..bila nk dating ni? ada org ajak jumpa...mrsmaznan..u kenal?

mummysyafie said...

sis..honestly kan..hihih..malu lak nak ngaku..honestly, aii tak reti la makan sushi..ketinggalan zaman kan aii ni..kwang..kwang.

pst...reena ni cute erkk

azreen said...

wah sis bestnye donut tuh....bile turn saya nak jumpe ngan sis nih....hehehehe

Khas Lysha said...

donut tu mmg boleh menggoda iman lah.. he he he

lily lotus said...

bos u nak new staff tak..n position mcm u..huahuahuaa

PerantauSepi1306 said...

syonotsnye sis, leh g jengjalan ngan teman maya gittew...

rasp said...

dee,
: yang, w'ouls gi ke low yatt.. kat low yatt ada...nak dating leh tapi kena wait big bos yelek...i tak kenal dia lah sis..saper ek?

mummy,
: eh tak lah sis..my SH pun tak suka sushi..tak semua org suka tau...

ppsstt she mmg cute kan..

azreen,
: huh nak jumpa..jap gi i naik plane ke sana ek hehehe alangkah hepinya kalo leh :D

khas lysha,
: apa lagi yg..terjah aaa big apple tu...

lily,
: position cam i? apa kata u take over tempat i je..i lompat ke tempat u plaks hahahahaha

perantau,
: teman maya yg paling dekat! tapi mmg best bila dpt jumpa kengkawan sekepala nie!

reena said...

mmg all out kan kite sis arituh... hope bole ronda2 kotaraya lagik... beshhh....

rasp said...

reena,
: heheheheh kan sis...insyaAllah leh :D