Thursday, January 15, 2009

... FM ...

Today i share i nye collection of Fridge Magnets. Tapi i nye tak banyak mana pun.. collection ni ekceli dah menjadi collection SH.... mula-mula i yang start mengumpul. I cuma suka kumpul/beli bila i yang pegi sendiri ke tempat-tempat tu tapi lelama SH dah start minat FMs nie dan dia sambung mengumpulnya... fms ni ada yang dari tempat w'ouls sendiri pergi, ada juga hadiah dari Ratu FM ni dan kezen nye, ada gak dari keluarga and fwenz w'ouls yang gi holiday.... so meh kita layan fms yg melekat kat fridge i nie....zzzaaasssssssss










tak banyak sangat kan... but i love them dearly!

20 comments:

Honeylemon said...

wah.... byk da FM u sis...
jom collect lg bbyk... hehehe...

e_ja said...

fuyoww!!..byknyerrrr frdge magnetic dier..:)
ni mesti pnuh kat pntu fridge nih..hehe..

rasp said...

honeylemon,
: thx to ur contribution too *ihiks*

eja,
: eee tak byk sgt lah sis..ada yg lagi byk tapi oklah tu buat permulaan :D

PerantauSepi1306 said...

cantiknye sis.. i oso like the FMS.. cute je kan hehehehe... but urs vey tidy and well-care of gittew

dakgilachoc a.k.a nani said...

amboi banyaknyer....cantik2 lak tu...yg FM bentuk tv fesyen lama tu kiutla...ahahahah...

Dee said...

lawa2lah rasp..cute2nyer suma..

lily lotus said...

tak byk u kata..hehe..klau dpt kat my heroes abeslahh

Mommy Lily said...

kira byk juga la tu rasp. saya kt peti ais ada lah dalam 5 fm. hahah

rasp said...

perantau,
: ooo u pun minat ek.. mine tu kalo tgk tul2 nampak habuk2nye *ihiks*

nani,
: byk ke? rasa cam skit je.. yg tu dpt dari member blog gak...nice kan.

dee,
: lawa ek..tq!

lily,
: ada org nye sampai penuh fridge tu yg i kata tak byk tu hehehehe..si sapphire kecik lagi so masih terselamat lah nie...

mami,
: i rasa cam tak byk je hehehehe

Khas Lysha said...

cantek2 n cute2 belaka fm2 ni.. lg2 yg ada telepon n mesin jahit tu.. geram nengoknyer..

eLLy said...

tak banyak sangat !..

aloo sis banyak la tu :D

~ lady ell ~ said...

wah...ell ingat 'antique collection' fms tu u dpt dr some 1 kn...

kalau yg food rasa cam lapar je kn sis..lebih2 lg lekat kt pintu fridge...tu yg slalu nk bukak fridge tu...

sHwEeT ByAtcH said...

banyak la tu....
dila satu FM pon xde..
minat tu minat.. tp mls ngumpul.. :P

reena said...

wah... ibu kite pon suke kumpul FM nih gak tau sis... jgn tak caye dah penoh satu fridge... tp byk dah rosak... dikerjakan oleh danish...hehe

Shopaholic Mama said...

this is super banyak ok Sis!

rasp said...

khas lysha,
: i pun suka set antik tu, yg tu gift from blogger tau.

ct elly,
: oooo kira byk lah tu ek *ihiks*

ell,
: a'ah gift from blogger tu..

a'ah tapi mine mostly fm tempat yg dilawat..yg mcm food tu takde :D

dilla,
: minat tapi malas tu payah skit tu hehehehe

reena,
: eh eh sama cam bonda kita...dia pun minat gak dan nasib dia sama dgn ur mum..cuma my mum nye rosak sbb cucu dia dah ramai..ntah le cucu mana yg byk rosakkan hehehehehe

SHM,
: oooopsss i thought tis is skit hehehehehe

azreen said...

cantikla FM sis ni....sonokkan kumpul...saya pun suka kumpul....hehehehe

Izan said...

wah... banyak la jugak tu your collection. my mum pun suka kumpul FM gak.

rasp said...

azreen,
: thx sis..ooo u pun suka kumpul ek..best kan..

izan,
: tak lah banyak mana pun ... ooo ur mum pun suka ek sis..ramai gak kan yg suka..

sWeEtdARLinG a.k.a Afkar'z said...

tak banyak ker sis macam ni??? wat lawak laa tu...! banyak giler!!!!

sis, i ada the same thing yang balik tuuu, yang tu memang i pergi sana beli sendiri...