Friday, January 16, 2009

... fesyen ...

Mari berfesyen di pagi hari... harap maaf gambar memang tak jelas, tak perlu betulkan monitor... sebab model tak tau dok diam seminit & photographer plaks amatur, segala kesulitan amatlah disekali :D layaaannnnn....









lepas posing tunjuk rantai nie, kita buka ... kita cuba plaks benda lain....








tapi dia pakai tak lama...kejap kejap je semua tu..lepas puas hati dia leh pakai sendiri, dia buka laaa.... camne lah rumah tak bersepah kan... tapi mmg sronot layan budak2 nie...suka tengok gelagat masing2..yg abang camgitu, yang kakak2 cengini and yg kecik dgn cara dia.... smooooocccchhh to my precious gems....

21 comments:

eLLy said...

Malaysia next Top Model

:)

~ lady ell ~ said...

fesyen tu leh dpt dipasaran...tp model tu yg mahal tuh.:)

Dee said...

wah..ni leh join mimi ni..kecik2 dh model2 ye sapphire..cute je nengok dia..cayang sket..

rasp said...

elly,
: jenuh photographers nak kejor dia nak snap pics hahahahaha

ell,
: model baru bangun titon :D

dee,
: a'ah leh geng nie..tapi mimi cute sbb dia leh tahan pakai lama lama... yg ni dah pakai tak sampai seminit laju je buka, campak cari yg lain plaks hehehehehe

~Eila @ Along~ said...

sis,
mmg best la kalo layan baby nihh..terhibur je rase kan..ngan gelagat2 die tuu..

lily lotus said...

brg2 mekap baik u simpan lek lok :D

rasp said...

eila,
: ada je kerenah nye kan :D

lily,
: mekap mmg out of reach..barang2 yg dia main nie mmg i dah scrutinize and lulus utk dia main2under supervision of other family members..so i letak je kat tempat dia leh amik...

azreen said...

comeii la sis....tp okla kan walau tak lama mana pun dia pakai tp sekurang2nye dapat gak nengok gelagat dia.....hehehe

dakgilachoc a.k.a nani said...

alololo..tomeynyer diaaa....

rasp said...

azreen,
: iyelah kan sis, gegirl nak lah kita melaramkan dia..takde nye bertahan..tapi tu la dia pe'el melaram kejap2 je hehehehehe

nani,
: cam ibu dia kot hahahahahahaha

Khas Lysha said...

alalala cutenyer.. mmg seronok layan kerenah bebudak nie kan.. ;)

sHwEeT ByAtcH said...

Saphhire... chumelsssssss....
geram tgk..

PerantauSepi1306 said...

awww nak mintak otograf model leh ke sis hehehehehe... sooooooooooooo cute la :D

eya said...

ai sis..ado x kite ckp kat sis
yg url sis kat bloglist kite dia x apdet? nape ek..

rasp said...

khas lysha,
: kan sis... menghiburkan..

dilla,
: i pun gewam tgk dia sis *ihiks*

perantau,
: cakar ayam consider autograph gak ek ngehehehehe

eya,
: a'ah sis, u ada ckp, tapi i pun tak tau why...errrmmm coz i nie agak buta tuli IT, so i don't know what to say or do lah yang...ya ampon...camne ek?

Izan said...

ala kiutnyer dia... ayu gitu

Ninie said...

comelnya! aiii kecik dah pdai posing ni...cubit pipi sikit boleh??

reena said...

ala... comeinye dia... mesti kecoh photographer nye nak amik gambo... eekekkeke...

rasp said...

izan,
: hahahahaha ayu? konon ayu je *ihiks*

ninie,
: cubit byk pun leh, coz ibu dia slalu cubit dia sbb gewam :D

reena,
: tau tak pe... fenin dibuatnya :D

sWeEtdARLinG a.k.a Afkar'z said...

ha ah sis.. memang seronok melayan depa ni punya keletah...

tapi i ni, bila dah sakit mata brsepah2... mula laa tekak ni buat nyanyia soprono... kekekekeke

mummysyafie said...

sis..bila la aii nak dapat baby girl ni.